Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy tarafı bir tokat daha mı yemiş ? Etmeyin arkadaşlar yazıktır. Wano bitse de Luffy severler rahat etse artık yav. Üzülüyorum artık yüreğim kaldırmıyor sdfsdf.
Bu neyin kafası?:D Adam imparator ile 25 dakika birebir dövüşüyor. Kötülediğin şey bu, düşün biraz istersen.

Zoro 5vs2' de birkaç şey yaptı diye öven adam, Luffy'nin 25 dakikalık solo dövüşünü eleştiriyor. Hakkaten ibretliksin lan.:D
 
Smoothie yazarın kendisi tarafından ciddi güçlü gösterilen bir karakter doğmamış çocuğa seviye biçiyonuz :(
Smoothie güçlü birisi yazar demiş zaten zayıf değil.Tabii gücünün de sınırları var.Jack gibi.Ben ikisine de 1 milyar barajı koyduğunu düşünüyorum.Geçebilseler sağ kol ligine yaklaşırlar ama geçememişler.İşte tam olarak Queen gibiler rahat rahat geçtiği için o ligde olduklarını iddaa ediyorum.
 
Chopper ile zoro sahneleri zaten paralel gitti. Zoro apoodan ilacı aldığı zamandan sonra okursan sanjiye kadar zaten sahlerin ne kadar paralel gittiğini görürsün.

1014 anons yapılıyor luffy yenildi diye.
1015 ise sanji geliyor Chopparın yanına ve chopper hayla dev modunda.

Law olayını ben stark için demiştim. Lawın süreyi azaltabildiğini söylemişti.(g4 tün 10dkda dolduğunu çağu kişi zaten kabul ediyor.)
Bide chopper 10 dk az kaldığı söylemişti 9dk 30 sn kabul edebiliriz.
20 dknın içinde 1007den 1014 kadar geçen süre var luffy kaido ilede 1v1 i 1011-1013 arası attı. 20 dknin içinde sadece luffy yok luffyye kalan süre birkaç dk tanımına gayet iyi uyuyor.
Tanıma nasıl uyuyor. Tanımda onlarca dakika diyor Japoncasında, İngilizcesinde ise a few dozen minutes earlier diyor. A few en az iki olmakla beraber genel anlamda 2 den fazla alınır. Ben hesabı yaparken 2 almıştım. Dozen bir düzine demek o da 12'ye eşit. 2 ile onu çarparsan 24 dakika yapar. Bu süre tam Sanji'nin Kucağına Law'ın ve Zoro'nun düştüğü sahnede belirtiliyor. Yani o sahneden bu yana en az 24 dakika ya da onlarca dakika geçmiş. O bilgi zaten cepte. Chopper bilgisi buna uymak zorunda. O yüzden ya ona göre hesap yapacan ya da paralel kabul etmeyeceksin. Ya da Oda'ya dava açacan.

Ayrıca Luffy'nin savaşa döndüğü kısımı 1008 alman da yanlış. O sahnede biz savaşa geri dönüşünü görmüyoruz savaştığını görüyoruz. Yani daha önce dönmüş olabilir
 
Panelde belirtilen muhtemel zaman aralığını kabul etmek daha mantıklı. Bölümlerin planlamasında ve zamanlamasında hata yapılmış olması daha yüksek ihtimal. @tesseract
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık