Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız kinemonun ateş tekniği anormal güçlü. Zoronun ateş kesmesi öyle değil daha. Kingle dövüşürken uzmanlaşacak iyice. Mesela kaido ateş püskürüyor, kinemon bir slash atıyor ateşi kesip kaidonun da çenesini kesiyordu düz slashla. Zorodan henüz böyle elini kolunu sallayarak kaidoyu kestiği bir şey görmedik. Fakat zorodan şunu görüyoruz: bir kılıç tekniği ile keserse Zoro yarıp geçiyor.
 
Bu arada kidin ittifak kurulduğunda killer kaptan değil apoo ve Hawkins kadar güçlü değil diyenler de mort oldu. Herif hawkinsin içinden geçiyor ?
 
Zoro'nun kemikleri kırılmış etle nasıl düzelsin ? Lastik adamın kemikleri kırılıyor diyen luffy fanlarından daha mantıklı yazıyorum bence :hhh:
Croco'dan kanca yiyip,hiç bir şey olmamış gibi iyileşen adam değil mi bu Luffy ?
Luffy'i ortadan ikiye bölsen bir şey olmadan kalkar ayağa.

En azından Zoro ilaç ile iyileşti mantığı var.
 
Daha önce de yazdım serideki iksir v.b gibi saçmalıklar hep vardı, yine olacak da fakat iksiri biraz daha farklı yapan, iksir olmasaydı zoro hala bandaj içinde yatıyor olurdu dolayısıyla King gibi bir karakter boşa çıkardı, bu da savaşın gidişatını önemli ölçüde değiştirirdi, düşünsenize herkes vs. yaparken ortada boş boş gezen bi King var, yani savaşın sonucunu bu kadar büyük ölçüde etkileyecek bir gelişmeyi çok kolay bir şekilde önümüze koyuyor, burada okuyucu aptalmış gibi düşünüyor Oda. Ne olabilirdi? Marco savaştan çekilirken Zoro'ya sana özel bir teknik kullanacam bunu yaptıktan sonra bir iki saat güçlerimi kullanamıyorum hadi al deyip tamam bana güle güle demiş olsaydı bence daha iyi yerdik bunu. Mutlu mutlu yerdik hatta. En azından ben mutlu yerdim. Ama iksiri bırak mutlu yemeyi baya baya kustuk.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık