Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav çatı savaşı zaten Luffy >=Zoro > Killer=Law > Kid performans olarak. Buna itiraz eden yok da adamın yediği saldırıya bile yok demek ne? Ölsün mü bu adam? Ne istiyorsunuz Oda çizmesin mi, karakteri seriden mi çıkarsın? Bu kadar gözü kara olmayın.
 
Zoro burda Kingi alırsa shiryuyu almazsa saçma olur.burdan bizimkiler yonko olarak çıkacaktır. Hatta bigmom da düşerse kıd ve lav da 4.ve 5.yonko olarak adlandirilabilir
 
Bana da Luffy'nin 1v1 alması imkansız geliyor
İmkansız görükse de birsekilde alacak. Elbet ya kaydo ya defekt verecek yada bizimki hayvanı güç alacak. Hatırlamaz misiniz crecodile yi aldığı zamanki gücü ile corocodileyi indirsiyse Şu anki hali ile kaidoyuda birsekilde üstesinden gelecektir
 
Yenilen uçan altılı üyeleri arasında Ulti ve Page 1'ın olmamasının sebebi 5-6 bölüm önce Bao Huang'ın 2 uçan altılı yenildi diye anons yapmış olması olabilir mi? Sadece soruyorum.

Haklı gerekçelerle de olsa King çok küçümseniyor. Muhtemelen Zoro'nun ardından ter akacak King'i yenene kadar. King, itibar olarak şu an dip noktada olsa da Oda yapıyor bunları. Güçlü karakterler her an güçlü olmuyor. Big Mom'ın başına neler getirdi Oda. Ne rezil durumlara soktu. Benzer iş. Diğer Canavar Korsanları üyeleri gibi haki fakiri çıkmadığı sürece problem değil. Ayrıca Zoro hali hazırda hasar almış olduğu için de zor anlar yaşatacak Zoro'ya ama aynı zamanda devasa bir güç artışı alacak bence. Umarım kara kılıç muhabbeti açıklığa kavuşur bu vs. ile. King'in Ateş Ulusundan olması da ekstra ilgi çekici kılıyor bu vs'yi.

Marco'nun durumu sıkıntı. Neler bekledik kendisinden ama acil durumlarda camı kırınız çekici olmaktan öteye gidemedi ama Oden'i öldüren, MF öncesi WB'nin önünü kesmeye çalışan Kaido'nun karşısına çıkmazsa hepten kötü olur. Bu yüzden pili bitmiş olamaz. Ace flashback'i boş yere çizilmemiştir. Babalık izin verirse seninle birlikte Kaido'dan intikam almaya gelirim Ace dedikten sonra bir yüzleşme yaşanmalı.

Hawkins'e ne diye söyletirsin ki beni öldürürsen kaptanın ölür diye. Bırak öldürsün kaptanını, sonra bir şekilde kaç git oradan. Kaido babanın oğlu sanki. Hem hikayenin geri kalanında Kid'e ne gibi misyon yükleyeceksin ki eyy Oda? TS öncesi iki süpernova olsalar da şu an Luffy'nin rahat yeneceği bir karaktere dönüştü. Bırak ölsün Kid. Dram kasarsın hem.

King ve Queen tüm yetenek kazananları öldürür umarım. Taraf değiştirerek büyük iş yaptılar ama savaş sonunda ne olacak bunlara? Yakmayalım da besleyelim mi?

Wano'da savaş bitse de diplomasi başlasa artık.
 
Katakuri yenilmez olarak geçiyor. Bu tayfa WB tayfası ile savaşmış. Katakuri de her türlü orada olmuştur. Şamarlamış geçmiş.

Big Mom ve Kaido tayfası da savaşmış galiba. Orada da şamarlamış karşısına çıkanı. Ha King ve Queen'in façası yememiş Jack'i dayak yesin diye göndermiş de olabilirler.

Jack'in dayağa olan alışkanlığı oradan da geliyor olabilir.

Adamın sırtı bir kere yere gelmemiş. Rayleigh bu adam için dünyanın en güçlüleri arasındaki kişi iması yapıyor. Kata için söylenenler ima edilenler hiçbir Komutan için yapılmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık