Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakuri yenilmez olarak geçiyor. Bu tayfa WB tayfası ile savaşmış. Katakuri de her türlü orada olmuştur. Şamarlamış geçmiş.

Big Mom ve Kaido tayfası da savaşmış galiba. Orada da şamarlamış karşısına çıkanı. Ha King ve Queen'in façası yememiş Jack'i dayak yesin diye göndermiş de olabilirler.

Jack'in dayağa olan alışkanlığı oradan da geliyor olabilir.

Adamın sırtı bir kere yere gelmemiş. Rayleigh bu adam için dünyanın en güçlüleri arasındaki kişi iması yapıyor. Kata için söylenenler ima edilenler hiçbir Komutan için yapılmadı.
Yenilmez diye yeneceği anlamına gelmiyor. Mihawk da yenilmez kılıç ustası olarak geçiyor. Katakuri işlendiği için onun hakkında bilgimiz var. Katakuri vücuduna kral haki yaymayı bilmiyor mesela. Kaido, en güçlüler bunu yapabilir dedi. King yapınca ne diyeceksin?
 
King > Marco > Queen > Katakuri
Ödüller mantıklı.
Amiral tutan Marco gelmiş King karşısında bittim tükendim diyor amiralciler hadi bunu da açıklayın. King tek bu galibiyetle bile bütün sağ kollardan öte performans göstermiştir. Marco'yu bu hale sokabilen adamlar belli Teach,Garp,Akainu
Sonunda rasyonel biri. Denklem doğru ama bir farkla King=Marco muhtemelen.Ödülü 1.4 bile çıksa King’e sadist dendi.Kid gibi oradan 50-60 civarı fazla almış olabilir.
 
Adam zaten en güçlülerin arasında bile az sayıda kişiden biri olarak görülüyor :hhh::hhh: Wano'ya neden güzel dendiğini artık daha da iyi anlamaya başladım.Resimlere bakılıp geçiliyor çünkü :oleyo2::oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık