Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğerleri her şeylerini kullanmış olsalar tamam diyecem, yapamamışlar, adamlar her şeylerini vermediler ki, akıllı dövüşüyorlar Zoro verdi onun sebebi de Lütfü'yü korumaktı.

Her şeyini veren adam bir zahmet biraz daha etkili olsun, bir zahmet yani.
O şekil bir şey anlatamazsın, boşver. Sonuca bakalım madem, Zoro hem Kaido'dan hem Big Mom'dan saldırı yedi, iki kere Kaido'yu kesti, ölü haliyle bir balyoz daha yedi. Ama yaptıkları Luffy'den geri, yersen.

Edit: Ayrıca bunları yaparken Luffy gibi iki kere bayılmadı.
 
2 dakika olduğunu nereden biliyorsun ? Yine oradaydın galiba. :D Süre tuttuysan wanoda Mf savaşında da tut.Wano'daki King ve Queen sahneleri de Kizaru vs Marco sahnelerinden farklı değil manga çizimi olarak bakacaksak.Kizaru'nun sonrasında ben bunu yenemem diyip vazgeçtiğini mi sanıyorsun ? O yüzden mi peşini bırakmayıp daha sonrasında kelepçe taktırıp çifte delik açtı bu adama.
6 sayı süren olay ile toplamda 2,3 panelde gerçekleşen olayı bir tutmak mı :( Kizaru adama yardımla saldırmıyor bu bir.King ile Queen bir katta dövüşürlerken,Kizaru ile Marco koca bir savaşın ortasında karşılaşıyorlar bu iki.

Örnekler de gene efsane.Kizaru 2v1 Marco'ya saldırıp,sonrasında da yorgun Marco'yu uzun bir süre indiremeseydi,hatta sonrasında tekrar yardımla Marco'ya saldırsaydı aynı örnek olurdu.Bir dahaki sefere artık MW xd.
 
Luffy'nin sadece 40 dakika iki Yonko ayrıldıktan sonra Kaido ile var. O süre boyunca Kid ile Law zaten hiç savaşmadı Yonkou ile.

5v2 de zaten hep birlikte savaştılar. Orada bir Luffy için yaklaşık 10 dakika savaşması denilebilir o da belli degil Katakuri örnekleri attım buraya ve Luffy savaşmaya devam etmiş gibi çizilmiş dedim.

Orada olay süre değildi yanlış bilgi üzerinden olayı o kadar süre boyunca ayakta kaldılar üzerinden Kid lehine yıkmak senin amacın idi ben o işe hiç girmedim. Dediğim hiçbir icraatı olmadığı idi çatıdaki en etkisiz elemanın o olduğunu söylemekti.

Sen kendini gücünü sakladı bak ayakta kaldı dedin. Ben de kendisi ataklarımız hiçbir işe yaramıyor zarar almıyorlar gibi görünüyorlar şeklinde laflar ederken gücünü saklamış ise boş yapmıştır dedim. Gücünü sakladığını kabul etmedim anlayacağın. Adam elinden geleni yapmadan öyle bir söz edemez. Azıcık mantık yahu.
Elinden geleni yapan kişinin(Bütün gücünü harcayan) halini görmedin mi Zoro'nun sırtındaydı, koltuk altındaydı, Kaido'nun ağzındaydı, görmedin mi ? Panel mi atalım.

Üstelik o iki yonkounun yan yana olması, ve onlarla aynı anda savaşılması Kaido ile savaşmaktan çok daha kolay değil. Bir de yanında taşıman gereken Luffy varken. İki de bir saldırıp pilini bitiren laftan anlamayan biri varken hiç kolay değil, hiç o topa girme yani Kaido tek başına çok kötü diğerler 4v2, 5v2 attılar o yüzden sayılmaz olayına.

Kid, Law daha düşmemişler ve uzun süre yonkoulara karşı savaştılar bu benim için onların performansını çok üste taşıyor, ha offpanelleri düzgün yansıtamıyor tam olarak ne oluyor anlayamıyoruz orası farklı.

Luffy övme olayına gelirsek daha o kral hakinin en üst versiyonunu yaptığı an attım yorumu, gayet de övdüm karakteri sonra amiral dediğimiz karakter çok dandik bir şekilde kaybetti. Kaido ile dövüştüğü süre de Law ve Kid'in geçirdiği süre ile kıyaslanmaz. İşin özü çok büyük tutarsızlık yapıyorsun bu konuda, dayandığın üç beş bir şey var bırakmayacaksın onları.


O şekil bir şey anlatamazsın, boşver. Sonuca bakalım madem, Zoro hem Kaido'dan hem Big Mom'dan saldırı yedi, iki kere Kaido'yu kesti, ölü haliyle bir balyoz daha yedi. Ama yaptıkları Luffy'den geri, yersen.

Edit: Ayrıca bunları yaparken Luffy gibi iki kere bayılmadı.
Luffy'nin en son aldığı güçlendirme olmasa Ashura'dan sonra baya ekşirdim üzerlerine ama iyi yırttılar baya büyük güç yükseltti, bu da Kata'nın ne kadar dandik olduğunu gösterir ne alaka deme öyle işte :hhh:
 
Biz gücümüzü kullanmadık Zoro önümüze atlar saldırıyı durdurur dedik.

Biz gücümüzü kullanmadık umutsuzca bunlar zarar almıyor şeklinde laflar edip bu ikisine karşı olmak cehennemde olmak gibi laf ederken ve bunları ayırmalıyız gibi planlar yaparken Luffy'nin gücünü kullanıp Kaido'yu tek başına tutmasını bekleyelim dedik.

Bu şekilde ayakta kaldık. :D Övülen şeye bak. Savaşın büyük kısmı boyunca Kid'in kimseyi kurtardığı yok. Bir şeyi domine ettiği yok. Olay en başta Luffy sonra da Zoro ve Law etrafında döndü. Ama en iyi işi Kid yaptı.


Niye Kid? Çünkü Zoro dersek Luffy benzer anlamda çok daha iş yaptı. O yüzden Kid diyelim Luffy'nin hakkını vermekten iyidir. :D
 
Bu arada Luffy 3. yenilişinin ardından 10 bölüm falan geçti, Kid o zamandır Big Mom karşısında 1 saattir dövüşüyor olabilir.
 
6 sayı süren olay ile toplamda 2,3 panelde gerçekleşen olayı bir tutmak mı :( Kizaru adama yardımla saldırmıyor bu bir.King ile Queen bir katta dövüşürlerken,Kizaru ile Marco koca bir savaşın ortasında karşılaşıyorlar.Örnekler de gene efsane.Kizaru 2v1 Marco'ya saldırıp,sonrasında da yorgun Marco'yu uzun bir süre indiremeseydi,hatta sonrasında tekrar yardımla Marco'ya saldırsaydı aynı örnek olurdu.
Kizaru yardımla saldırmıyor ? Kizaru daha kötüsünü yapıyor.Koramiralle 2 vs 1 şekilde adamı kıstırıp kairosekiyle adamın meyvesini kapatıyor öyle deliyor.Kairosekinin ne kadar enerji çektiğinden umarım haberin vardır Luffy'den.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık