Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben seriyi severim kimsenin fanı değilim ama power up almadan(aldığı power uğ ı kullanmadan) bile düşmanın en güçlü 2. Ve 3. Adamıyla mücadele eden sanji cidden 3 kez dirilip savaşa dönen lufy den de iğneyle hayata dönen zordanda daha adamdır ;) ki bu arc ta ilk sahneye girişinde de big mom tayfa kaptanı benim diyenle kaido tayfasının kağıt üstünde gözüken 2. Komutanınq aynı anda posta koyuyor
 
Ödüller konusunda: Ace kısa romanlarında (2. sinde sanırım) Koca Ana Korsanlarının işleri genelde antlaşma ile, Canavar Korsanlarının yağma ile çözdüğü; Beyaz bıyık Korsanlarının ise yöntem olarak ikisinin karışımını uyguladığı söylenmişti (Kızıl Saç korsanlarının yöntemlerinin tam bilinmediğine değinilmişti).

Bu sebeple Koca Ana Korsanlarının ödülleri muhtemelen normalden sönük, Canavar Korsanlarınınki ise normalden daha şişkin. (Sabaody’de Kidd in daha katliamcı olduğu için şişkin ödüle sahip olması ile aynı mantık). Öfüller güç seviyesi değil yani, ama güçten de etkileniyor.
Bunu bende 100 kere söyledim ama insanlar bir ödül peşine düşmüş gidiyor...
 
Tabiki Sanji'nin Quenn, Zoro'nun King'i aynı anda alabileceği mantıksız bana göre. Fakat Katakuri bize Luffy'nin eşdeğeri bir görüntü ile çizildi ve Luffy Katakuri'ye hem ulaşamadığı için hem de yeteneğini öğrenebilmek için bayağı bir zaman geçirdi. Bana kalırsa BigMom'un adalarını fethedebilecek bir güç halihazırda yok. Donanma dahil. Çünkü çok ekstrem meyveler var.
Ayna meyvesi istediğin yere stratejik müdahale yapabiliyorsun...
Bisküvi meyvesi sınırsız ordu.
Ruh meyvesi insansız ordu.
Kitap meyvesi ile yapılacak ordu halüsinasyonlarının ardı arkası kesilmez.
Diğer taraftan Kaido'nun ordusuna bakınca ulaşma problemi olmayan, stratejik bir meyvesi olmayan bir grup. Hasır şapkaların bu sebeple bu adamlarla dövüşmeleri için dövüş yenetekleri yeterli olabilirdi. Zoro Kaido'yu kesebilecek bir adam iken King'i pestil etmesi gerek. Fakat Sanji için böyle bir gelişim gerçekten gösterilmedi ve bu da bizleri düşündürüyor. İlerleyen zamanlarda göreceğiz Sanji'nin neleri gizlediğini.
 
King için aslında gemi tekmeleme olayıyla iyi bir giriş yapmıştı, bayağı beklenti yaratmıştı karakter. Ama sonradan çok geri planda kalda.
 
Ya bak hatırladıkça sinirleniyorum. Sanji hala 500 bölümlük saldırıyı kullanıyor. Tamam teknik olarak daha iyi ama görsel olarak başka bir şey sunamaz mısın be adam?
Not: Suit hariç. xd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık