Suiti Kaidoya saklıyorSanji iki yıkımcıyla uğraşıp zorlanırken bile suiti giymemiş. Sanırım suiti kullanmadan indiricek queeni.
Suiti Kaidoya saklıyorSanji iki yıkımcıyla uğraşıp zorlanırken bile suiti giymemiş. Sanırım suiti kullanmadan indiricek queeni.
Adam power up ları sadece yonkolara saklıyor ?Suiti Kaidoya saklıyor
Olacak zaten.Öyle bir şey olduysa sanjinin ödülü 2 milyar berry zehahhaahahha
TatildeydimNeredesin sen?
Zoro Enmayı aldı hemen kullandı çünki bayılgan ve zayıf, ama Sanji öylemi adam King ve Queen e karşı bile göğsünü geriyor gelin diyor. 1 vuruşta pert olmayan delikanlı Sanji.Suitli Sanji vs Kaido & Big Mom
Çok rahat alır.
Şaka nasıl alacak.Bizler zoro fanboylar gibi bol kepçe sallamayız : )
Zamanında Sanji'nin sözünü dinleyip Tenguyama'nın verdiği zırhlardan bir tane giyseydi parçalanmayacaktı belkideZoro Enmayı aldı hemen kullandı çünki bayılgan ve zayıf, ama Sanji öylemi adam King ve Queen e karşı bile göğsünü geriyor gelin diyor. 1 vuruşta pert olmayan delikanlı Sanji.
Zırhda kurtarmazdı onu adamda Zırh hakisi yokki Gitti kafayı sıyırmış Kamazoudan tek yedi ben evimde utandım bu sahne karşısında. Bak Sanjiye adam gemi parçalayan mürekkep yağmuruna atlıyor çizik yok bende diyorum işte gerçek zırh hakisi budur. Acırım acırım Enmaya acırım şöyle Sanji gibi bir efendiye denk gelseydi doya doya emerdi hakisini, tek atımlık Zoronun bi kerede pili bitiveriyor.Zamanında Sanji'nin sözünü dinleyip Tenguyama'nın verdiği zırhlardan bir tane giyseydi parçalanmayacaktı belkide