Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kral haki ekleme muhabettinden sonra luffy o tarz adamları sağlam 2-3 yumrukta indirir. Örneğin; red rock kral hakili tek atar.
Red Roc o saldırının adı resmi çevirilerde. Roc miyolojik devasa bir kuş.

Vites 2 + haki saldırılarındaki hawk ile vites 3 + haki saldırılarındaki elephant birleşimi gibi durduğu için vites 2 ve 3 ü birleştirip attığını tahmin ediyorum o saldırıyı (öyle bir saldırının kong gun lar ile eşdeğer güçte olmasını beklerim)
 
Bu kral haki ekleme muhabettinden sonra luffy o tarz adamları sağlam 2-3 yumrukta indirir. Örneğin; red rock kral hakili tek atar.
Kral haki kullanıldığı zaman vuruş eşit oluyor muhtemelen. Yoksa düz luffy kaido zıplatamaz veya kaidonun silahı bloklayamazdı. Bir dengeleyici o haki türü .
 
Zoro Enmayı aldı hemen kullandı çünki bayılgan ve zayıf, ama Sanji öylemi adam King ve Queen e karşı bile göğsünü geriyor gelin diyor. 1 vuruşta pert olmayan delikanlı Sanji. :good:
Zoro çok güçlü beleş güncelleme aldı ama hala defans yönünden zayıf birisi.Kılıçlarıyla saldırıyı saniyelik bloklamasına rağmen ölümün eşiğine geldi.Saldırı direk almamasına rağmen birde.Wano da kaç kez gördük defans yönünden zayıf olduğunu.
 
Bunu daha önce de açıklamıştım aynı mesajımı atıyorum.

İlk gördüğümüz anda tav olmuştum zaten görünüşüne. Psikopat ve canavarımsı bir karakter izlenimi vermişti. Kaido'nun tayfasına yakışır cinsten. Sonra BM tayfasını püskürtmesiyle gözüme girmişti, Onigashima'da liderliği eline alması ve malum Sanji sahnesinden sonra zaten istediğim gibi bir sağ kol havasını verdi bana. Irkının gizemini falanda sevdim. Daha ne olsun?
İcraat yapacakken Marco’nun gelip onu tutması talihsiz oldu onun izlenimi için
 
Biz öyle boş beklentilere girmiyoruz. Siz gibi bir manga panelinden tüm mangayı çözmüş gibi de davranmıyoruz .d

Yonko tayfaları dövüşmüştürde sende Katakuri sanki sabah akşam Marco ile kapışmış gibi bir algı yaratıyorsun.

Denizciler seyirci kalmıyorsa o ödül ne
peki? Şuan en düşük sağ kol ödülü Kata'da büyük ihtimalle. King'in ödülünün ise Marco'dan bile yüksek çıkma ihtimali varken talihsiz yorum olan benimki oluyormuş bak ya xd

Savunacak dalımız var çünkü King'in daha gösterecek çok şeyi var. Bu kadar erken konuşmakla hata eden sensin asıl.
Ödüller konusunda: Ace kısa romanlarında (2. sinde sanırım) Koca Ana Korsanlarının işleri genelde antlaşma ile, Canavar Korsanlarının yağma ile çözdüğü; Beyaz bıyık Korsanlarının ise yöntem olarak ikisinin karışımını uyguladığı söylenmişti (Kızıl Saç korsanlarının yöntemlerinin tam bilinmediğine değinilmişti).

Bu sebeple Koca Ana Korsanlarının ödülleri muhtemelen normalden sönük, Canavar Korsanlarınınki ise normalden daha şişkin. (Sabaody’de Kidd in daha katliamcı olduğu için şişkin ödüle sahip olması ile aynı mantık). Ödüller güç seviyesi değil yani, ama güçten de etkileniyor.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık