Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hasır Şapka Korsanları vs. Savaş Lordları

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    220
Shiciler alır. Hepsi çok tehlikeli yeteneklere sahip adamlar. Hem alan saldırısı anlamında hem coğrafyaya etki etme anlamında shiciler avantajlı. Hasır şapkalar ise tam aksine daha çok yakın dövüşçüler. Bire bir savaşılsa eşleşmelere göre değişiklikler olabilir ama toplu bir savaşta shiciler bariz üstün gelir gibi geliyor bana
 
Luffy - Mihawk iki türlü de gidebilir.Görünüşte Mihawk gibi ama kolay olmaz.Luffy'nin arc sonu hali alırdı ama.
Zoro vs Dof:Zoro Dof'u alır.
Sanji vs Dressrosa Law:Sanji alır.
Jinbei vs Hancock:İki türlü de gidebilir.
Usopp vs Buggy:Usopp tokatlar.
Franky,Chopper,Brook,Nami,Robin beşlisi Croco,Moria,Kuma üçlüsünden tokadı yer.

Hasır şapka tayfası alt kademelerinin zayıflığından verir savaşı.Toplu savaşta gene avantajlı olan taraf shichiler.Hem haxleri fazla hem de alan kontrol yetenekleri.
-Dof'un uyanışı var,Croco'da çok büyük ihtimal uyanış var,Hancock'ta da çıkması imkansız değil.Law'ın meyve zaten takım savaşları için ideal,Kuma zaten fazlasıyla sıkıntı.
 
Son düzenleme:
Sabredince Lütfü KK oluyor, Zoro Deiku, Sanji Amiral seviyesi falan. Ankette seri sonu hasırşapkalar demiyor.
Reis bizimkilerin güçlenmesi ile Shiryu'nun veya Mihawk'ın yerinde saymasını bir mi tutuyorsun adamlar zaten olduğu seviyeyi koruyorlar yani potansiyelinin sınırındalar Shiryu Mihawk'ı kendi güç dengelerini korumuş şekilde kapışacaklar zaten kapışırlarsa bizimkilerin güçlenmesinden bağımsızlar. :D Şuan ki Luffy'nin göstereceği performans yeterli olur Mihowk için Zoro'nun da bu arc'tan sonra kapışmak isteyesi tutabilir Mihawk ile ama kötü haberi alacak bence Zoro benim tahminim bu yönde.
 
Son düzenleme:
Toplu bir mücadele olacaksa daha kötü işte Shichibukailer için Luffy'nin ilk Gear zamanlarında değiliz ha hatırlatayım. Gear 4 King Kong ile devirdi Doffy'yi şimdi Kenbonshoku Hakisiyle gözlem yaparken Ryou Haki ve Haoshoku Haki'yle rakiplerini çok daha çabuk saf dışı bırakabilir.

Sanji bile şu anda aynı anda hem King hemde Queen'le baş edebiliyorsa (en azından tutuyor diyelim) Luffy bu haliyle rahat bir biçimde Doflamingo'yu, Crocodile'yi alabilir. Zoro zaten Mihawk'a yürür ama o çakıyla indiği zamanlardan çok daha güçlü halde en azından Vista'nın tuttuğundan çok daha uzun süre Mihawk'ı tutabilir. Sanji kendisi gibi hızlı biriyle eşleşmeli bu durumda Kuma'yı da Sanji alır. Jinbe, Marinford'da olduğu gibi yine Moriah'ı ezer geçer. Bunlar olurken Law bir kenardan izleyecek değil. O kafa bulandırıyor bu durumda Luffy'nin aradan çıkarması gerektiği ilk iki kişi Law ve Doflamingo, Zoro vs Mihawk, Sanji vs Kuma, Jinbe vs Moriah ya da su yeteneğinden dolayı Jinbe vs Crocodile, Brook vs Moriah, Franky ve Nami vs Hancock geriye Chopper ve Usopp da arkadan destek sağlayacak güçler olarak savaşa katkı sunarlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık