Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu KFC tavugu ve cam yarmasi ikilisi nasil komutan olmuslar gercekten anlamiyorum. Katakuri vs King ve Queen basligi acilsin bence artik :(
 
Luffy ve Zoro'nun sırt sırta savaşmasını bekliyordum ama Zoro ve Sanji dövüşecek. Neyse biraz moralimi bozdu ama bu karşılaşma da idare eder. :artiz:
Zoro'ya bu konuda üzülmedim desem yalan olur. Sanji ile beraber dövüşmesi güzel ama Kaido için Luffy halleder yea dediğinde anlamalıydık.
 
Marco savunmasından dolayı ikisini birlikte tuttu zaten sonra direkt tıkandı gözü çopperdaydı. Yani klasman farkı falan yok ortada senin yorumlaman yanlış.

Starkın dediği gibi Dressrosa halinde Law dümdğz kaybetmedi zaten manayla çalışan bir yetenği var onu da 2v1 atarken yitirdi yani Doftan o zaman da güçlü değildi ama sadece yüzünü çizip kaybedecek bir farkta yoktu aksine kimse de ikna edemez. Şuan da çok daha güçlü bana göre şu noktada 1'1de dofu kesecek ligde yani ikisini tutması imkansız doffun.v

Hani diyorsanki Doftan wanoya kadar güçlenirdi yenilmese falan.. o zaman başka Dressrosada kalıp kariyerini noktalamış Doftan basediyoruz.



Bu işte sadece varsayım Wanda daha güçlüyse elit asker o olsaydı. Blackback falan base halinde Law'ın tayfadaki Jean Bartı yerden yere vuruyordu.

Jimbei yorumunu da anladım. Yani Doffun ederi Yc3 ötesi değil.
Wanda genç potansiyelli birisi rütbesinin yüksek olmasına gerek yok.Pedro'dan zayıf olduğu herkesin malumudur.Ki gelişmiş de olabilir o ayrı Carrot.Shishilandan zayıf olsa,Wanda da Carrot'a benzer seviyelerdedir.Peros'un yaptığı çok boş bir şey değil demek istiyorum.O Sulong Carrot Daifuku ve ordusuyla tek uğraşabiliyordu.Peros o dövüşe gözü nerdeyse yarılmış bir biçimde de girdi.Jinbei ise bu adamla hemen hemen aynı ligde gibi duran Who'ya bildiğin low diff attı.Jinbei'nin genel featleri direk Jack'ten iyi.Dof da portre ve feat bazında Jinbei'den zayıf bir adam değil.Queen ve King bildiğin yc1 ve yc2liğini göstersin bakarız gerisine.
 
Zoro'yu çatıya çıkarmak için seferber olan adam Sanji'yi komalık ederlerken çekirdek çitlemiş. Tam bir Zoro fanı çıktı.
Ahahha aynen, herkes Zoro'yu koruyor. Çünkü bundan sonra yiyeceği her saldırı 2x hasar demek. Ama anladığım doğruysa bu hasarlar günün sonunda 2x olacak.
 
Marco, Kaido ile dövüşecek, geldiği andan beri belli bu benim kafamda.
Adanın inmesine 15 dk var diyorlar. Belki yıkımcıların çabuk inmesi için marco bizimkilere yardım eder.

Solo alabilirler gibi duruyor ama uzun sürebilir. Marco birini bloklarken sanji ve zoro diğerine kombo saldırı atar falan.

Ya da peroya, big mom’a falan gidebilir. Kaido’yu bıraktılar luffy’e. Dressrosa’da tüm ada katledilecekti yine de sabo, fujitora falan adada ana karakter var diye bişey yapmadı. Kaidoya karışmazlar kolay kolay.
 
Enma üzerinden algı oyunlarına gelmeyin, sanki Enma'yla yapılan bir saldırı haneye eksi yazmalıymış gibi... Sanji'nin sağ kol tanklatan 1001 özellikli suitinin aksine, çalışma ve kınlarda olmayan irade ve güç gerektiriyor.
Meyve kullanıcısının meyvesi neyse, kılıç ustasının kılıçları odur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık