Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuduğun olayın o olması seride gördüğün diğer karakterlerin kişiliksiz olmaları anlamına gelmiyor. Npclerle dolu bir rol yapma oyunu değil bu. Bu bir kerelik bir şey de değil bu arc için, bu arc içinde bir kere olan bir durum olsa neyse der geçersin.

Yazar bize karakterlerin ağzından mesaj veriyor, mesaj karakterlerin ağzından verilirse kalitesiz yazarlık olur, Luffy'nin korsanlar kralı olmaya yakın olduğunu bize hissettirmesi lazım. Olay objektif bakmak falancanın filancanın fanı olmak da değil ayrıca, Luffy kral hakinin ileri seviye kullanımını yaptığında en fazla luffy sevmeyen kişi olmama rağmen şaka maka Amiral gücüne ulaştı demiştim ama sonra bir bölüm sonra bakıyoruz yenilmiş Kaido dalga geçiyor. Göstereceksin karakterin ne yaptığını, kıran kırana nasıl kapıştığını biz de gerçekten yaklaşmış diyeceğiz. Aynı arc içine 50 tane olaydan saçma sapan şekilde kurtularak devam ederse, 3 bölüme bir bilinç dışı kalırsa, tabi falancanın ağzından ''işte böyle olursa'' KK olmaya yaklaşır demek zorunda kalırsın.

Luffy yukarı çıksın, teke tek adam gibi kapışsın hakkını yersem adam değilim, ama olaya saçma sapan şeyler koyarsa ve bu kk mevzusunu da önümüze atıp durursa tayfadakilerin ağzından, işleyemiyor artık demektir.


Zoro, Sanji veya x tayfa üyesinin Luffy'nin kk olmasına inancı sıkıntı değil hiçbir zaman hatta eğer rakip zorluyorsa Nami gibi bunu söylemeleri de sıkıntı değil ama kendi aksiyonlarının içinde aaa lütfü, aaa lütfü. Bu ne lan xD Neyse aslında o kadar da önemli değil.
Senin kızdığın şey Zoro'nun daha Sağ Kol olmaya yaklaşamadığı herhalde. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık