Sanji'nin 1v2 yaptığı, çizik almadığı adamdan net güçlü.Farkındayızdır umarım.Katakuri en güçlü sağ kol ama bilmiyor musun ?
Merak etme Zoro bir daha iksir içerse sonra gidip King'i yenerse teke tek kapışmada hakkıyla yendi demem, bizde öyle bir şey yok ya, sizin tarafla karıştırıyorsun xDZoro iksire ihtiyaç duyacak sadece. Duydu. Arada Marco yardım eder. Arada Sanji. Belki bir yerden gelir Law yine yardım eder. Marco da King'i iyice hırpalamıştır. Zaten tam gücünde de değil eleman.
En büyük yardımı da Enma yapar.
Luffy de arc başında Sağ Kol etmiyordu öyle düşün. Queen'i yenemezdi ya hani.Wano başlarken yc3 bile etmiydu sizin gözünüzde adam yc1 yenecek hala sag kol etmez diyosun.
Queen&King vs Zoro&Sanji olma olasılığı da var küçük de olsa. O olursa bayağı komik olur.Zoro iksire ihtiyaç duyacak sadece. Duydu. Arada Marco yardım eder. Arada Sanji. Belki bir yerden gelir Law yine yardım eder. Marco da King'i iyice hırpalamıştır. Zaten tam gücünde de değil eleman.
En büyük yardımı da Enma yapar.
sanji nova bile etmiyordu.Luffy de arc başında Sağ Kol etmiyordu öyle düşün. Queen'i yenemezdi ya hani.
Queen ile King boşuna denk tutulmamış gibi tıpkı Zoro ve Sanji gibi. İki kanattan biri diğerinden büyük değildir herhalde.Queen&King vs Zoro&Sanji olma olasılığı da var küçük de olsa. O olursa bayağı komik olur.
Meyvesiz yenemzdi dediler diye hatırlıyorum.normal haliyle yenemez kim dedi?Luffy de arc başında Sağ Kol etmiyordu öyle düşün. Queen'i yenemezdi ya hani.
En zayıf nova bile etmez diyorlardı ehehe.sanji nova bile etmiyordu.