Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021: Şeytani Çiçek

Bölüm Nasıldı?

  • Robin gibi güzel

    Kullanılan: 188 73.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 36 14.0%
  • Momonosuke gibi boş

    Kullanılan: 33 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Black Maria'nın yenilme şekli vesilesiyle Sasaki reise ayrı bir parantez açıp yine diğerlerinden farkını göstermek istiyorum. Bu bölüm iyice ayyuka çıktı.
Black Maria da Who's Who'da düşmanından kaçarken yeniliyor.

Sasaki reis ise düşmana taarruz ederken, düşmanı kaçarken yeniliyor.
Big mom’a kafa atan ulti’ye daha da saygım arttı.
 
Daha 7 yaşında çocuk ne yapacak başka. İstediği şey çok saçma ve gereksiz ama bir işe yaramaya çalışması taktire değer. Bakalım Oda hangi büyük, etkileyici(?) sahneleri çizmek için büyütecek çocuğu.
Küçük halimle taşıyamam diye büyümek istemiyor mu? Dressrosa'daki taşıdığı mesafenin kaç katını çıkacak sonuçta. Yanlış mı yorumladım acaba ben? :s
 
Bölüm çok güzeldi. Ancak bizim tayfa fazla bir hasar almadan mı ilerliyor yoksa bana mı öyle geliyor? Rakipler de gayet güçlü, ama Zoro dışında ölümün eşiğine gelen bir tayfa üyesi yok hala, hepsi daha dövüşebilir.(Zoro da iğnelendikten sonra bir vs daha atacağını varsayabiliriz)
 
O yüzen büyümek istemesine pek takılmadan, normal şeyler bunlar ve Momo'nun büyümesi dövüşen samuraylara da etki edecek muhtemelen Wano'daki diğer halka da etki edecek. Sayısal olayı her ne kadar güzel anlatamasa da Oda'nın daha en az 10 kere sayısal durumu göstereceğine eminim.
Onigashimanın Wanoya düşmesini engelleyebilecek güvenli şekilde Fuji var sanırım, bir de bulutlarla taşıyacak bir ejder. Büyümek istemesi anormal gelmedi pek
 
Küçük halimle taşıyamam diye büyümek istemiyor mu? Dressrosa'daki taşıdığe mesafenin kaç katını çıkacak sonuçta. Yanlış mı yorumladım acaba ben? :s
Eğer tek sebep Luffy'i taşımak içinse çok saçma bir sebep olur o, bence daha büyük bir ejderha olup işe yaramak istiyor.
 
Eğer tek sebep Luffy'i taşımak içinse çok saçma bir sebep olur o, bence daha büyük bir ejderha olup işe yaramak istiyor.
İlk neden o gibi geliyor bana. Çünkü bunca zaman Shinobu ile gezdi ve büyütmesini istemedi, Luffy beni yukarı çıkar deyince istedi. Büyüdükten sonra da armut toplamasın zaten eşek değilse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık