Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'yi öldürmeye King'in cürmü yetmez.

Ayrıca en güçlü kılıç ustasının. Kılıç Tanrısı Ryuuma'nın memleketinin o halde olduğu bilip gitmemesi Mihawk'ın hanesine büyük bir eksi olarak yazılır!

Sen ne demek Wano'ya gitmiyorsun lan? O adamın soyu sopu fabrikalarda it gibi çalışırken sen şatonda şarabını yudumlayıp peronayla aşne fişne. Ohhh ne ala memleket. Kılıç ustalarının yüz karasısın sen Mihawk.
Fabrikada çalışanların üzerine bile içmiştir öyle rahat adam :D herif keyfi bozulmasın diye shicibukai olmuş bir de mazlumun yanında mı olacaktı :D
 
Olum ünvan Mihawk'dan alındıysa tarihin en komik Onepiece olayı olabilir bu. Hani güldüğümüz tayfa için muhabbetler daha çok alay konusu olur. :D
Mihawk fanları bile dalga geçer o derece... :D
En iyinin kim olduğunu herkes bildikten sonra ünvan gibi etiketlere Oscar heykelciklerine kimsenin ihtiyacı yok.Önemli olan en iyinin gerçekte kim olduğunun bilinmesidir.;)
 
En iyinin kim olduğunu herkes bildikten sonra ünvan gibi etiketlere Oscar heykelciklerine kimsenin ihtiyacı yok.Önemli olan en iyinin gerçekte kim olduğunun bilinmesidir.;)
Valla adam diyor ki son göründüğü yerde ünvanı yoktu. Bu Mihawk yoksa hükümetten ünvanı aldı milleti mi kekliyor eyyy MW? :D :ehe:
Manga sayfası attım işte unvan yok.Sadece eski lord diyor xD
Olay çıkar... :D :ehe:
 
Yahu adam girdiği kaç tane dövüş gördün? Girdiklerini de ya erteliyor ya geri çekiliyor.
Bir Shanks ile düello muhabbetinden övülüyor işte...

Yani dediğim gibi Wano 5 yıl önce var olmadı. Gençliğinde ya da sonrasında gidebilirdi her şekilde. Hele ki hükümet ve onun dışında ki kişiler Wano da çok güçlü kişilerin olduğundan çekiniyor...

Ünvan için çarpıştıkları bilgisi nerede geçti? Onun dışında Shanks kendini sürekli geliştirmiş ilerleyen süreçte ki kolunu kaybetmesine rağmen Yonkou olmuş.
Neye göre Mihawk 51 Shanks 49 oluyor? Shanks Mihawk'a düello için mi geldin dediğinde Mihawk kapışmak istemiyorken nasıl Mihawk Shanks'dan üstün oluyor acaba?
Dediğim gibi ünvanın nasıl alındığı net belli değil...
Bak gülüm, tek tek izah edeyim sana durumu. Bu adamın savaştığını gördüğümüz tek savaş MF. Onda da yapacağını yaptı, WB'nin en güçlü kılıç ustasıyla dövüştü, Croco, Iva, Luffy, Mr 1 gibi pek çok kişiyle kısa süreli karşılaştı o kadar. Bu onun seviyesini düşürmez ama ekseriyetle gördük ki üstündü ve baskın gelen taraftı. Onun haricinde kendisiyle kapışmak isteyen herkesi ezdi(ünvanı aldıktan sonra) zira ünvanı hala onda. Şimdi bana "erteledi, geri çekildi" deme. Bu adam dövüşü erteliyorsa, rakibi de ertelemeyi kabul ediyor. Yani iki taraftan da eksilen bir şey yok. Bunların haricinde elimizde Şanksla düello yapmasına rağmen ünvanı elinde bulunduran Mihawk gerçeğimiz var.

Wano'ya gitme muhabbeti: Dediğim gibi, izole bir yer ve Mihawk öyle gezme taraftarı biri değil, genelde yalnız takılan sessiz sakin, oturduğu yerde çay içen bir tip. Yani genç olsun, yaşını almış olsun, gitmek için sebebi yok, gitmek istese bile bulabilir mi belli değil. Çok güçlü kişilerin olduğu bilgisini h0kümet bile bilmiyor. Çok güçlü olarak tek bilinen Oden ve 9 kını, bu da zaten izole olan bir yeri hepten bilinmez kılmış.

Zoro ünvanı nasıl alacaksa, Mihawk'da öyle almış işte. Önceki ünvan sahibini eleyerek. Eledikten sonra Şanks'la kapışmaları geçmiş ama ya yenişememişler veya Mihawk üstün gelmiş, yoksa ünvan elinde durmazdı hala. O istememe muhabbetine gelince, velev ki kabul etti ve Şanks'ı tek kollu olduğu halde yendi. O zamanda tek kollu şanks amiral etmez, yarım yonkodur o yüzden yenildi denecekti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık