Görmediğini nereden çıkarıyorsun ?
Bilmediğini nereden çıkarıyorsun ?
Adam iki dakika Lütfü ile kaldı çocuğun bütün esprisini şak diye ortaya koydu.
Senin anlamadığın şey şu bak, işine gelmediği için bunu anlamamazlıktan geldiğini biliyorum. Mihawk her türkü o adada ne kadar güçlü samurayın var olduğunu bilebilir.
Gitmiş olabilir, WB'ler gibi duymuş olabilir, Oden'den haberdar olabilir. Mihawk'ın adaya gitmemesi bile bir varsayım adam adaya gitse tanıyacak kimse yok 10 kere söylediğim gibi haliyle ortaya tek bir soru çıkıyor.
Mihawk adaya gidip kimi yenecek ? Denjiro, Ashura başka kimse var mı ? Yok. Olay benim için burada bitiyor. Senin için devam ediyorsa senin mantığın o.
Yahu arc bitecek artık son dövüşlere girildi, rakipler belirlendi hikaye değil dövüş olayına geçildi neredeyse.
Sen geldi diyorsan bir şey diyemem ama mangada gördüğümüz akdarıyla Mihawk'ın gelmiş ihtimali %1 falan kalmıştır şuan.
Tamam da Mihawk o adada ne kadar güçlü samuraylar olabileceğini nereden bilebilecek? Gitmiş olabilir ama ibaresi yok. Bak Ace gelmiş gördük mesela...
İşime geldiği için anlamamazlıktan gelmiyorum. Eğer Mihawk'ın Wano'ya geldiğine dair en küçük bir ibare varsa Mangada at bende diyeyim ki ''Mihawk gelmiş olabilir''
Sen bana diyorsun ki ''Gelmediğini nereden biliyorsun?'' Cevap net. Geldiğini gördüğümüz manga sayfası çizilmedi şuana kadar...
Eğer Oden'den haberdar ise ve gitmemişse büyük rezillik olur zaten. Sen hala diyorsun ki duymuştur, etmiştir. Yahu Oden'i duysa zaten gitmesi gerekir ''Burada böyle bir adam varmış'' diye zaten bir kılıç ustası olarak. Hükümet bile Oden'in yaşadığını falan düşünüyor hala. Mihawk nasıl olur da bu adaya gelmez? Tamam bitsin senin için burada, zaten anlaşamıyoruz. :S
Fakat benim fikrim net. Mihawk Wano'ya gelmeden Wano'nun net hangi seviyede güçlü karakterlere sahip olduğunu bilemez. Sen oradan buradan duyduklarıyla bir şeyler anlamıştır diyorsan bilemeyeceğim ama Wano hakkında Amiraller, Brook'un böyle kaynakları olduğu sürece eğer bunlar konuşuluyorsa Mihawk anca ''Bunlar çok güçlüymüş'' deyip gitmemiştir. Malum her sıkıntılı durumda dövüş ertelediği malum arkadaşın...