Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfanın bu kadar güçlenip neden hâlâ haki göstermediklerini merak ediyorum.
2 yıl sonra hepsinin haki biliyor olarak dönmeleri gerekirdi bence, Yeni Dünya'da standart artık bu.

Oda hepsine haki öğrenecekleri bir ortam sunmadı gittikleri yerlerde ama en azından Robin'in Dragon'dan öğrenmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Her an ölüm tehlikesiyle karşı karşıya olduğu bir adada haki açmayan Usopp, Dressora'da açıyor, bari bunun üstüne git Oda.

Hani hiç olmazsa Wano'daki zaman atlamasında, Monster Trio'nun haki eğitimi yaptıklarını gördüklerinde kendilerine de göstermelerini isteselerdi.
 
Hahahah "Sanji'ye ünvan verilince Zoro fanları temsili" yorumunu yapmışsın. :D


"Kanatlar" kelimesi kullanılmamış mı? Yani "kanadı" da kullanilsa olabilir ama bu şekilde daha iyi olmuş diye o şekilde kullanilmiş olabilir.

Zoro Sanji olayı ilk karsilasma ve muhabbet de bile az çok var. Daha sonra rekabet sürekli gelişiyor. Hayvan avlama olayina bile girdi bu karakterler.

Rakipleri arasında bile kendileri gibi rekabet ve anlaşmazlik tarzinda çizdi Mangaka. Kaku Jyabura buna bir örnek. Ayni şekilde King ve Queen de bu şekilde çizildi. Muhtemelen rakipleri öyle olursa bu devam edecek...
Kanatlar dediği zaman iki kanadı da anlaşılmıyor mu ki?
Evet bahsettiğin rekabet vardı, ama Zoro neredeyse her zaman bir adım ötede duruyordu. Daha güçlü kişileri yendi, daha yüksek ödüller aldı vs.
 
Açıkçası yonkou arcında tayfa dövüşlerinin bir tık daha uzun ve zor olmasını beklerdim. Ama bunun yerine Oda uzunluğu koşuşturmaya harcadı. Bu adamın bence arc planlaması açısından ciddi yardıma ihtiyacı var.
Kesinlikle öyle. Dövüşler olması gerekenden daha kısa ve kolay oldu. Yonkou arcindayiz gibi hissettirmiyor. Çok karakter var diye uğraşmak istemedi herhalde. Kat çıkma bölümlerinden kısıp bu bölümlere eklemeliydi.
 
Robin'in savaşı da yakında bitecek gibi gözüküyor. En fazla 2 bölüm sürer. Yonkou arc'ında daha kaliteli ve uzun savaşlar görmek isterdim. Özellikle Usopp büyük hayal kırıklığı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık