Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokémon GO (2016)

Asıl hesabım = mmrfthkc : 7533 4425 5349 - Ayrıca instagramım da bu isimde, bir şey hakkında yardım olur, görev olur soru sormak isterseniz, çekinmeden yazabilirsiniz.
Diğer hesabım = MimarBey1608 : 3489 0906 3532

İsteyen herkes ekleyip, her gün hediyesini benden alabilir, gönderdiğim hediyeyi açmazsanız bir sonraki gün tekrar hediye gönderemem, birde bilmeyenler olabilir, hediye paketleri yer kaplamıyor, silmenize gerek yok onları depo sıkıntısı çekiyorsanız.

Her gün sabah 6 dan - 8 e kadar hem yürüyüş yapıp hem pokemon go oynuyorum, oyunda aktif olduğum kesin saatler bunlar. Onu dışında gün içinde de ara ara aktifim, yukarı da dediğim gibi bir şey lazım olursa buradan yazarsınız veya instagramdan farketmez (Özellikle Raid ve görevler için ), instagramdan görmem daha garanti, iyi günler iyi oyunlar herkese. :)
 
30 Level olduktan sonra, bir sürü pokemonu Power Up yaptıktan sonra, IV değerinin önemini anlayan ben :üzgünüm:. Oyuna yeni başlayacaklar bunları araştırıp öyle başlasın, Stardust larınızı çöp etmeyin.
 
Şöyle açıklayım birde sana, Atak - defans - hp olmak üzere max 15-15-15 olabiliyor
bu değerde bir pokemon max cp değeri en yüksek olan pokemon kendi türü içinde tabi, o yüzden misal bir pokemonu evrimleştirip savaş için kullanmadan önce ıv değerini hesaplayan her hangi bir programdan bakmalısın, ben raid için atağı full yüzde 80 üstü ıv değerini , pvp savaşları için yüzde 90 üstü ıv değerini tercih ediyorum.
Youtube da bununla alakalı videolar var bir bak derim, Stardust ların çöpe gitmesin
 
Geçen pazar günü gofest vardı. Ne yaptınız ? Tüm efsaneleri yakaladım ben. Shiny olan varsa takas edebiliriz.
7200 1891 5561 Trainer kodum bu. Nick: mnkydlffy
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık