Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] İttifaktaki En Güçlü 3. Kişi

Sizce hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    361
Law, Kid ve Sanji'nin asıl savaşları yeni başladı. Üçü de power up alacaktır. Almazsa Oda'nın ayıbı. Zoro ayağa kalktığına göre boş durmayacak. Yamato'nun da tam potansiyelini bilmiyoruz. Kaido'dan tek yeyip oturursa söylenenlerin hepsi boş çıkar. Kaido'ya uzun süre dayanabilirse güçlüymüş deriz.
 
Zoro,Sulong İnu+Denjiro+Kawamatsu+Kinemon'un beraber yaptığı saldırıdan daha güçlüsün yaptı yahu Ashura ile.Sulong İnu ve Neko net bir şekilde Zoro liginde değil.Baya fark var hatta.Ki bu saldırı gücü sadece.Diğer konularda zaten önde herif.
Saldırı gücü farklı bir olay, bütün savaşa yayılmış bir mücadele farklı bir olay. Ayrıca o saydıklarının elinde Enma yoktu. (Nokta)
 
Savaşın başında Kid derdim de çatı savaşından sonra Zoro diyorum sanırım. Zoro'yu en güçlüler arasında 2. sıraya koyanları da ayıplamam muazzam işler başardı Zoro çatıda
Capori sana yakışmıyor bu durum. Tamam Zoro iyi işler başardı anladıkda yani sırf Yamato'ya ısınamadın diye onu hakir görmen sana yakışmıyor. Net olarak 2. Ya da 3. En güçlü karakter Yamato'dur. Nefretin gözünü kör etmesin. Ayrıca nefret edilecek bir karakter hiç değil. Gayette tayfada hiç sırıtmayacak biri.
 
Yamato'da fatihin hakisi varsa ve bunu bilinçli olarak saldırılarına ekleyebiliyorsa Yamato, yok eğer bunları yapamıyorsa Zoro. Yamato verecek bunun cevabını ama bu cevap gelene kadar Zoro.
 
Big Mom'un Elbaf'a kalacağına kanıt değil mi Elbaf'lı dev ve Straussen'in Big Mom'un olayına şahit olması?
Evet ama Bm olayı fazla uzadı. 2 arctır görüyoruz 3. ye kalmamalı artık. Birde Oda, adada 2 yonkouyu hiç iyi işleyemedi. Arada güç farkı olarak uçurum olduğundan, yonkouları saçma sapan durumlara soktu. Ekstradan bir yonkounun gelmesi yine işleri fazla uzatır ve yine saçma sahneleri görürüz. Bu sebepten aynı hatayı Elbaf'ta yapacağını sanmıyorum. Elbaf'ın daha sade ve kısa bir arc olmasını bekliyorum.
 
Elbaf'a sadece yol pon. için gitseler bile benim için yeterli. Luffy Kadio'yu alıyor ise Law ve Kid de BM'yi almalı.(Marco destek verebilir.)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık