Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1019 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahhaa zor? Roger bir de ölümcül hastalikla uğraşıyordu. Bu bile sadece WB'den kat kat daha fazlasına dayandığını gösterir.
Hastalığa son demlerinde yakalanıyor yahu, hasta bir şekilde başlamıyor ki yolculuğa.

Şöyle düşün ama Roger 1 level yaratıkları kese kese 0.00001 exp kazancıyla o levele gelmiş. Wb yi ise partiye alıp kasmışlar eline artılı silahlar meyveler vermişler. Üstüne Roger buna one piecei bile anlattı gm gibi takıldı yıllarca
Roger direkt Rayleigh'i buluyor. Ölüm tehlikesinin bin katı az olduğu yerlerden geliyor. Parti muhabbetine dünya kadar karşı tez var; Najiko ve Nami, Buggy, Linlin'in tuhaf ikizleri vs.
One piece'i anlatma nedeni amacına ulaştı işte; Newgate'in ölümünde Raftel'in koruyucusu düştü dendi. Newgate zaten ilgilenmediğini söylüyordu. Roger kadar saygı duysanız Newgate'e yeterdi. :)
 
@İtachi_27 attığı Amaterasu mevzusu çıkacak gibi o zaman meyvesi. Diğer elementleri de kullanıyor sadece ateş değil. :)
İçten patlatma hakisinin olmadığı kesin. Kidd gibi güreşecek de değil. Hasar verebilmesi için element kullandıracak demek ki mangaka.
Yıldırım saldırılarının deri sertliğini sallamadığını görmüştük. Aynısı ateşe de geçerli demek ki.

Kaido’ya şaşırıyorum. Adam o kadar intihar edemiyorum falan diye geziyordu. Yumruk ve silah hariç her şey işliyor.
 
Zoro toplamda Kid'in ifadesiyle 1 saniye fanlarının nazarında ise en fazla 10 saniye yani ortalama en iyimser tahminle 5 saniye boyunca maruz kaldığı bir atak ve yıldırım sürtmesine daha önce seride eşi benzeri görülmemiş bir iksiri alarak kalkabilecegi bir duruma düştü.

Normalde ölürmüş Law diyor. Luffy reyizin kafasına Ragnarok indi. İki elle, üstten aşağı, melez modda h.haki selalesiyle abanilan bir atak. Herif 10 saniye sonra kalktı Kaido ile denk çarpışıyordu. B.hakisi de tükenmiş vaziyette idi.


Allah doğru yoldan ayırmasın inşallah.:D
 
Geçen Alabastra Arkını okuyordum. O dönemde takip edenlere Allah sabır vermiş. Katakuri ile dövüşü hiçmiş.


Luffy'nin bu olayları bize her ne kadar saçma gelmeye başlasa da Oda, Luffy'i doğuştan bir canavar olarak yaratmadı(seçilmiş kişi olsa da). O da galiba böyle bir formül yarattı:

Yonkouların sınırsız hakisi=et ve uyku

Oda Luffy'i bir araba olarak görüyor. Tekniklerden de belli oluyor; vitesler. Arabanın nasıl yakıta ihtiyacı olacağı gibi motorunun soğumasına ihtiyacı var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık