Roger nerde aglamış hastayım diye? Crocus bu adam ölmek üzere demese haberimiz olmayacak. WB bile anlamıyor durumu. Roger öyle dirayetli adam.Wb okdr sağlam biri ki Roger gibi hastayım diye ağlamıyordu. Ölümüde beklemedi ölüme gitti.
Roger nerde aglamış hastayım diye? Crocus bu adam ölmek üzere demese haberimiz olmayacak. WB bile anlamıyor durumu. Roger öyle dirayetli adam.Wb okdr sağlam biri ki Roger gibi hastayım diye ağlamıyordu. Ölümüde beklemedi ölüme gitti.
Demen lazım ola geliyor?diyim mi
samuraylara liderlik etti. olabilir. zoronun liderlik edemediği samuraylaraDemem lazım ola geliyor?
Ne tartışmalardı ama. Zoro samuray hazırlayacaktı güya. Lider olacaktı felan. Güzel hayallerdi.samuraylara liderlik etti. olabilir. zoronun liderlik edemediği samuraylara
Samuray beklerken Lawa liderlik yaptı reis. Küçük düşünmüşüzNe tartışmalardı ama. Zoro samuray hazırlayacaktı güya. Lider olacaktı felan. Güzel hayallerdi.
Reis bakmıştır Samuraylara, bunlara mı lider olacam diye sonra olmamıştır. Gayet yerinde bir kararSamuray beklerken Lawa liderlik yaptı reis. Küçük düşünmüşüz
Haftaya bir olay olsa tek hareketle der xdKinemon >Zoro mu diyon?
Law dediğin adam şu an Zoro'nun sağ olmasının sebebi yalnız Konuyu Law'a getirirsen zararlı sen çıkarsın.Girme pek oraya.Samuray beklerken Lawa liderlik yaptı reis. Küçük düşünmüşüz
Law koçum ışınla beni dediğinde lafını dinletiyor. Bahsettiğim bu. Law koruyacak tabii. Zoro da tayfasının kaptanı sayılırLaw dediğin adam şu an Zoro'nun sağ olmasının sebebi yalnız Konuyu Law'a getirirsen zararlı sen çıkarsın.Girme pek oraya.
Law abisi Zoro'yu hakaiden kurtarmasa atomlarına ayrılmıştı.Geç bu işi.Law'ın sizin arkanızı kollamaktan bıktım dediği laf var oraya da bakaydın.İşinize gelene bakmak gerçi imza hareketiniz gibi bir şey sorgulamıyorum xd.Law koçum ışınla beni dediğinde lafını dinletiyor. Bahsettiğim bu. Law koruyacak tabii. Zoro da tayfasının kaptanı sayılır