Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Fanbook/Databook "Vivre Card"

Reis bir yere sığınmıyoruz, aradaki tayfa farkına rağmen organizasyon duasına çıktınız hala gelmiş bir yere sığınıyorsun yazmışsın ya, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Bence basit bir şekilde söylüyorum, Prime WB bu serideki güç olarak en tepedir bu kadar yani olay, bundan eksiği fazlası yok. Kaido'ya gitmemesindeki karaktersizliğini unutmuş değilim öyle şeyleri tutmam bu sefer de tutmadım.
Yav ne duası, adam akıllı mangadan destekleyecek şeyler söylüyorum kaynatıyorsunuz işte biz de sizle kaynatıyoruz. Ciddi mi tartışıyorsunuz ki siz... :/
 
Vivre Card'lara gereksiz yere çok paye veriliyor. Oda tembelliği sebebiyle "ya he iyi işte iyidir, faydalanın falan çekiyor" ancak Vivre Card'lar bir databook değil çünkü yazar elinden çıkmıyor. Ve manga ile uyuşmayan pek çok yanlışı da çıktı. Sırf Bounty Rakamları tutuyor diye abartıyorsunuz. Oda bakıyor bountylere iyi bu olsun diyor zaten tembelliğinden :D :D Yoksa dünyanın en çok aranan örgütünün kumandanları Baron Tamago kadar ödül alması mantıklı olabilir miydi ? :D Biz bu berry rakamlarını nerede görüyoruz "Wanted Posterlerinde" , Wanted ne demek ? "Aranan" , "İstenen" demek.

Dünyanın ne çok aranan adamının, dünyanın en çok aranan örgütünün komutanları o kadar da aranmıyorlarmıymış yani ? Nitekim, çok kafa patlatmaya gerek yok. Yok Roger'ın atağında ışın varmış. Ee mangada yok ? Resmi renklendirme gelmeden Vivre Card yapanlar kafalarına göre element uyduruyor. OP
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık