Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mihawk bey pp'ye bayrak koyma olayını başlattığından beri şikayet ettim, mızmızlandım, sızlandım ve yetmedi ağladım ama tek bir an bile Fransız aleyhtarlığını bırakmadım ve ben Fransa bayrağını pp yaptıktan sonra gün yüzü görmedi Fransa. Oynanan kötü futbol, kazanılamayan maçlar ve talihsiz sakatlıklar... Hepsinde payım var. %0,000000000001'de olsa payım var ve İsviçre karşısında 3-1'den maç kaybetti bu takım. Dünyanın sözde en iyi takımı. Oynadıkları rezil futbolun karşılığını misliyle aldılar. Artık kimse 2018'i kazandıklarını hatırlamayacak, herkes bu maçı hatırlayacak.
Şu an o kadar mutlu ve huzurluyum ki sanki hayattaki amacım buymuş ve görevimi tamamlamışım gibi hissediyorum. Benimle birlikte bu yolculukta Fransa karşıtlığı yapan herkesi en samimi duygularımla kucaklıyorum??
HEPSİ BU AN İÇİNDİ HEPSİ...
 
Şuraya bir adam bırakıyorum: Topu kontrol edişi, çalımı ve tam köşeye attığı şutu... Her şeyiyle mükemmel bir oyuncu, mükemmel bir gol. Ardından yaptığı gol sevinci bile muhteşem.
Bugün gerçekten harika maçlar izledik, buradaki muhabbetle daha da keyifli oldu benim için. Herkese teşekkür ediyor ve iyi geceler diliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık