Biraz son vuruş çalışsa iyi olabilir gerçekten. Dün sadece hızdan ibaretmiş, yalnızca koşuyormuş gibi hissettirdi. Ama olsun, vatan için çok şey yaptı xDWoderkid diye diye bitiriyorlar bu çocuğu, kaleyi bulan şutu yok.
Biraz son vuruş çalışsa iyi olabilir gerçekten. Dün sadece hızdan ibaretmiş, yalnızca koşuyormuş gibi hissettirdi. Ama olsun, vatan için çok şey yaptı xDWoderkid diye diye bitiriyorlar bu çocuğu, kaleyi bulan şutu yok.
O kalibre bir oyuncu için %100 iki gol kaçırdı üstüne gol olması muhtemel bir şutu engelledi sırtıyla.Biraz son vuruş çalışsa iyi olabilir gerçekten. Dün sadece hızdan ibaretmiş, yalnızca koşuyormuş gibi hissettirdi. Ama olsun, vatan için çok şey yaptı xD
Messiye de Maradona'sın yükü yüklendi, dünya kupası alamamasindan daha da yüklenildi. Kaldırdı o yükü. Ronaldoya Messinin aşağısı dendiği için hadi hırs yaptı da senelerceO kalibre bir oyuncu için %100 iki gol kaçırdı üstüne gol olması muhtemel bir şutu engelledi sırtıyla.
Normalde bu kadar kötü değil Ronaldo-Messi kıyası fazla ağır gelmiş herhalde, daha fasulyesin bir sakin.
Messi bunun kadar çocuk değildi ama o zamanlar sanki, ben öyle hatırlıyorum.Messiye de Maradona'sın yükü yüklendi, dünya kupası alamamasindan daha da yüklenildi. Kaldırdı o yükü. Ronaldoya Messinin aşağısı dendiği için hadi hırs yaptı da senelerce
Messi gibi olabilmesi için o sözleri de kaldirabilmesi lazım.
Messi bunun kadarken ballondoru çoktan almıştı diye hatırlıyorum. 2008 2009 civarları Messiyi Maradona ile, C. Ronaldoyu da Ronaldo Figo ile kiyasliyorlardı. Messiyi üst kademe görerekMessi bunun kadar çocuk değildi ama o zamanlar sanki, ben öyle hatırlıyorum.
Ronaldonun o yanındaki adama yaklaşmak için gösterdiği çabayı Mbappe göstersin gelebilir. Potansiyel var ama baskıyı kaldırması lazım. Hem Dünya Kupasını da aldı, milli başarı diye yirtinmasi da gerekmiyorMessi > Ronaldo.
Mbappé bu ikisinin yanına yaklaşamaz bile.
Messi sosyal medyanın içine doğmadı bu 10 gün sonra doğsa 99'lu. Sosyal medyada bu kadar gazlanıyor bu yaşta aynı durum değil.Messiye de Maradona'sın yükü yüklendi, dünya kupası alamamasindan daha da yüklenildi. Kaldırdı o yükü. Ronaldoya Messinin aşağısı dendiği için hadi hırs yaptı da senelerce
Messi gibi olabilmesi için o sözleri de kaldirabilmesi lazım.
Messi bununla yaşıtken 3 ballon d'or'u vardı.Messi bunun kadar çocuk değildi ama o zamanlar sanki, ben öyle hatırlıyorum.
Ronaldonun o yanındaki adama yaklaşmak için gösterdiği çabayı Mbappe göstersin gelebilir. Potansiyel var ama baskıyı kaldırması lazım. Hem Dünya Kupasını da aldı, milli başarı diye yirtinmasi da gerekmiyor