Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Sağ kol seviyesi luffy’nin absürt hızı var. Sadece g2 bile çok iyi. 2 vs 1 tobiroppolara yaptığına baksana:

ulti luffy’nin geleceğini biliyordu yani sürpriz değil. Luffy yine de arkasına geçmiş boynuzlarından yakalamış daha dövüş başlar başlamaz:

Page one’a karşı da önce yukarı doğru kaçmış. Orda saldırı hazırlamış. Page one tam oraya bakacakken alta ışınlanıp elephant gun çakmış:

Örnek verirsem sanji olsa böyle atiklik yapabilir. Ama gördük sürekli tekme üstüne tekme atıyor. P1 hala ayakta. Bu hızı elephant gun hasarıyla kombine edemez. Luffy’de hem bu güç hem hız olunca 2 vs 1 başlayalı 3-4 saniye geçmişken birisini indirdi.

Yamato’ya baksan hasarı elephant gun ligi ima edilmiş. İkisinin de vurduğu rakip dinazor formundaydı. İkisininde çenesinde hafif hasar var ve saldırıları aşağılamışlar:

Yamato’da luffy’nin hızı var mı peki? Öyle etrafta ışınlanmalar falan görmedim ben hiç. Ve bu luffy sağ kol ligi de değil. G4 açınca sağ kol seviyesi oluyordu.

O kadar hız, uçma, gelecek görme, atiklik gibi avantajları var luffy’nin. Yamato’dan sadece anlık patlama hızı, kaba kuvvet ve uzaktan slash gördük tıpkı çoğu kılıç ustası karakterler gibi. O kadar farkı kaba kuvvetle kapatıp sağ kol seviyesi olacaksa balyoz tokuşturabilmesi lazım.

Marco’ya baksan bm yakalayabilse bile uğraşmak istemedi ruhları yokken. İşini bitiremiyor.
Kata’ya baksan gelecek görme+logia vücudu sayesinde baya dayanır.
Luffy gelecek görünce saldırıdan sıyrılabiliyor. G4 hızı da olsa belki hiç hasar almazdı thunder bagua’dan.

Yamato ne yapacak böyle şeyleri yokken? Kaba kuvvet karakteriyse ve sağ kol ligine yakınsa bloklayabilecek gücü olması lazım.
Luffy aşırı hızlı bir karakter zaten. Ayrıca gözlemi de en üst seviye. Yani bence yamato arc başı luffy den güçlüdür ama onu yenemez. Çünkü ona dokunabilecek aşırı hız veya gözlem göstermedi. Ayrıca bir karakteri yenememen onun seviyesinde olmadığını göstermez. Herkesin iyi olduğu alan farklıdır. Yamato da onlarca füze yedi(bazılarını başından yedi) onları luffy zoro yese anlık gider ama yamato öksürük harici tepki vermedi ki onu da kaç darbe yedikten sonra verdi.

Kaido'nun saldırısına karşılık verebilmesi büyük olay. Bunu sanji'nin veya jack'in yapabileceğini düşünüyor musun? Kız hem dayanıklılık hem silahlanma da sanji'nin çok önünde. Üstüne kral hakisi de var. Sanji'nin hızı ve gözlemi yamato dan iyidir ama luffy kadar da yoktur.
 
Ace güçlüydü Luffy'den yaş farkı yüzünden. Ama aynı yaşlardaki Luffy Ace'i döver. Hele 19 Luffy 19 Ace'i tekler meyve de kullanmaz düz tekme tokat döver.:D
Luffy crocodile’ı kaç turda indirdi? Adam yorgunluktan meyve kullanmıyordu en son.

peki moria? Gölgeler sayesinde zayıflatınca adam zaten yenilmişti. Bu adam zayıf diye shicibukailikten kovuldu bi de.

Herkes luffy’i aşağılarken, luffy plot armor’la shicibukai’liğe layık görülmeyen adamı zar zor alırken ace daha grand line’da shicibukailik teklifi almıştı.
Diğer shicibukailer gibi zombı ordusu, haki ustalarıyla dolu adası veya balıkadamlarla barış sağlaması gibi şeyler de yok. Tayfa zaten çöp. Gücünü görüp teklif ettiler.

Ace’in gücü hep övülmüş, gücünden korkulmuş. Luffy’den deli diye korkuyorlar. Kek adasında plot sayesinde komutanlar indirince bi anda güçlendi. Ama onun öncesinde ace daha güçlüdür muhtemelen.

Ace’in korsanlığı epey sakin geçmiş. Çok güçlü adamlar indirmedi. Luffy sürekli sınırlarını zorlayıp hızlı gelişince yakalamıştır. Ama uzun bi süre ace öndeydi muhtemelen aynı yaşlardayken.
 
Son düzenleme:
Niye yenemesin ki h hakisi daha iyi meyvesi hız veriyor saldırıları hızlı. Hız zamanı okumayı Yok edebiliyor kaidouda gördük bunu
Böyle savun da Bm'ye hızlı deme ve kardeş.

Bigmom saatlerce Kata'ya dokunamaz zaten. Ha Kata'nın darbeleri de Bigmom'a etki etmez. K.hakisi bir yerden sonra zayıflayacağı için haliyle anasına meze olacaktır.

King'in durumu ise farklı. Bigmom'a sinek ısırırığı gelen saldırlar King'i ah vah çektirir. Ha o da antik zoandan gelen dayanıklılığa sahip olduğu için kolay kolay yıkılmaz. Burada ise devreye Oda giriyor. Dokunulmaz olduğu süre boyunca indirdiği darbeler King'i indirmeye yeter mi yetmez mi? Oda'ya bağlı. Ha bir de dokunulabilir olması net olarak yenileceği manasına gelmez haliyle. Pamuk şekerden yapılma değil sonuçta.
Hızda Kata çita ise BM aslan falandır.

Senin mesajına gelince @Raiden'cim.. İradesiz Kata karşısında King kırbaçlaya kırbaçlaya yıldırır Kata'yı :) Olmayan iradesini kırıp Udon'da yemek üstü tatlı niyetine Baba'nızın Donut'çusu diye seyyar tatlıcı açtırır hahah.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık