Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Herif çıplak el Melez Mod Kaido ve balyozu ile denk çarpışıyor.

Ace'e h.haki yüklü şamar fazla bile gelir.
Ace yaşasaydı görürdün şamarı, dua et ki Kral ölmüş de kral olacak bir kepaze xD
4. Murat sonrası Deli İbrahim gibi :ehe:
Ulan bu serinin mantığına tüküreyim. Bu arc iki tayfa üyesi güya kral hakiyi saldırılarına ekliyor biri kral haki ne bilmiyor diğeri hakinin üst versiyonunu bilmiyor ama ne hikmet ise ikiside bunu yapabiliyor :hhh:
Zoro'nun kullanması normal, Luffy'nin kullanması torpil :artiz:
 
Senin mantıkla BM de Katakuri'yi yenemez ?
Bigmom saatlerce Kata'ya dokunamaz zaten. Ha Kata'nın darbeleri de Bigmom'a etki etmez. K.hakisi bir yerden sonra zayıflayacağı için haliyle anasına meze olacaktır.

King'in durumu ise farklı. Bigmom'a sinek ısırırığı gelen saldırlar King'i ah vah çektirir. Ha o da antik zoandan gelen dayanıklılığa sahip olduğu için kolay kolay yıkılmaz. Burada ise devreye Oda giriyor. Dokunulmaz olduğu süre boyunca indirdiği darbeler King'i indirmeye yeter mi yetmez mi? Oda'ya bağlı. Ha bir de dokunulabilir olması net olarak yenileceği manasına gelmez haliyle. Pamuk şekerden yapılma değil sonuçta.
 
Luffy'nin bayılmış halinden öncesinden güçlüdür. Bizim kutsal oğlan her bayılışında güçlenerek kalkar o yüzden ayılınca geçmiş olur Yamato'yu.
 
Şaşırılacak bir olay değil mi? Karşılık verebilmesi iyi derecede kral haki kullandığını gösteririr.
Potansiyeli yüksek bir karakter. Sanji de kral haki çıkmazsa onun yerini bile alabilir.
Sağ kol seviyesi luffy’nin absürt hızı var. Sadece g2 bile çok iyi. 2 vs 1 tobiroppolara yaptığına baksana:

ulti luffy’nin geleceğini biliyordu yani sürpriz değil. Luffy yine de arkasına geçmiş boynuzlarından yakalamış daha dövüş başlar başlamaz:

Page one’a karşı da önce yukarı doğru kaçmış. Orda saldırı hazırlamış. Page one tam oraya bakacakken alta ışınlanıp elephant gun çakmış:

Örnek verirsem sanji olsa böyle atiklik yapabilir. Ama gördük sürekli tekme üstüne tekme atıyor. P1 hala ayakta. Bu hızı elephant gun hasarıyla kombine edemez. Luffy’de hem bu güç hem hız olunca 2 vs 1 başlayalı 3-4 saniye geçmişken birisini indirdi.

Yamato’ya baksan hasarı elephant gun ligi ima edilmiş. İkisinin de vurduğu rakip dinazor formundaydı. İkisininde çenesinde hafif hasar var ve saldırıları aşağılamışlar:

Yamato’da luffy’nin hızı var mı peki? Öyle etrafta ışınlanmalar falan görmedim ben hiç. Ve bu luffy sağ kol ligi de değil. G4 açınca sağ kol seviyesi oluyordu.

O kadar hız, uçma, gelecek görme, atiklik gibi avantajları var luffy’nin. Yamato’dan sadece anlık patlama hızı, kaba kuvvet ve uzaktan slash gördük tıpkı çoğu kılıç ustası karakterler gibi. O kadar farkı kaba kuvvetle kapatıp sağ kol seviyesi olacaksa balyoz tokuşturabilmesi lazım.

Marco’ya baksan bm yakalayabilse bile uğraşmak istemedi ruhları yokken. İşini bitiremiyor.
Kata’ya baksan gelecek görme+logia vücudu sayesinde baya dayanır.
Luffy gelecek görünce saldırıdan sıyrılabiliyor. G4 hızı da olsa belki hiç hasar almazdı thunder bagua’dan. G4’süz bile biraz tutmuştu haoshokudan önce. G4’le dayanırmış demek ki.

Yamato ne yapacak böyle şeyleri yokken? Kaba kuvvet karakteriyse ve sağ kol ligine yakınsa bloklayabilecek gücü olması lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık