Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who who nun sadece bir şeytan meyvesini kaybettigi için bu kadar ceza verilmesi normal değil.Tamam meyve gücü kişiye katkı sağlıyor ama dünyada bir sürü meyve cesidi var üstelik cp0 gibi önemli bir yere gücüyle gelmiş birini bunun için hapse atmak hiç mantıklı değil.

Bunun dışında lastik meyvesi alalade bir meyve gibi olsada lastik meyvesinin uyanışınin çok ihtişamlı olacağını ve bunu haki ile saldırılara eklenerek rakiplerini kolayca alt edeceği günü bekliyorum meyve uyanışı ilk duyduğumdan beri.Tabi bu meyve den ziyade kullanıcısının ise yarar hale getirmesi mesele...


Zoroyu Marco diriltir diyordum ama başka bir formül bulunması iyi oldu.En azından savaş Sonunda ilacın yan etkisini Marco azaltır.Ve sonunda Zoro vs King görebileceğiz ?

Kafama takılan birde deniz kralları 2 kral nihayet biraraya gelecek demişti.Bunlardan biri shiraoshi ve digeri Luffy.Bence diğeri çok önemli bir antik silah diğer kralinda antik silah olma olasılığı var diye düşünüyorum.Uranus olma ihtimali şöyle dursun dermişim.:) at fava bekle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık