Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoothie'ye kadin dusmani Zoro yakisir. Monet gibi hatunu keserken hiç yureginde bir acima duygusu bile olusmadi. Zoro'nun cidden elle tutulur tarafi yok. Ahh kizlar ahh Sanji gibi centilmenleri uzdunuz zoro gibi okuzleri sevindirmek icin...
Kral zoro istese gerçekten moneti ortadan ikiye ayırırdı. Zoro ona ikinci şans verdi aptallık yaptı tashigi kesti fişini.
 
Şahsen, Chopper, bu arc en iyi işi yapan tayfa üyelerinden biri. Kimse de "bandajcı, bir işe yaramıyor" demesin. Zoro'ya bir bandaj yapar, üstüne de biraz dinlenmesi için vakit verildikten sonra King'te kendi seviyesine inince işini bitirir demiştim ama oldum.

Burada Oda tam aptallık yapmış. İksir cidden çok avantaj sağlayan bir etken. Neden bir anda ortaya çıkıverdi ? Umarım Oda açıklar. Çünkü, Zoro gibi güzel karaktere gerçekten zarar veriyor. King ile kapışmasını ister olmuştum son zamanlarda ama böyle olmamalıydı.
Bu kurguyu okuyunca; aklıma Balıkadam adasında kan verme dramı ve Jimbei yerine Luffy'nin Hody'nin peşine gitmesi. Ki Jimbei çok zor durumda bile değildi. Şimdi ikincisi eklendi gibi. Umarım saçma kurgu ile karşılaşmayız.
 
Sanji bu serinin en mantikla harmanlanan karakteridir. Aldigi suit guclendirmesi bile bir mantiga oturtulmustur. Sezonlarda hep mantikli , yenilme olayi mantiksiz gelmeyen ,şekilde yenilip (Doflamingo gibi) mantikli yerlerde de rakibini yenmistir.
Enma iksir gibi fiyasko torpillere maruz kalmamistir.
Tesekkurler
Aynen, haki eğitimi almayan adam haki kullanıyor. Sırf kaçtığı için skywalk yapıyor. Alevli bacak... Çöp çocuk iken Zeff dövüyor diye güçlenme. En son rakibi Absa ama şimdi Quuen'e yürüyor ama mantıklıymış.

Serinin kendisi çöp güç konusunda da mantık yok.
 
İksir sadece iyileşmesine yarıyor, güç artışı sağlamıyor yani.Zoro King'i alırsa yine kendi gücüyle almış olacak, söyleyeyim dedim sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık