Titreşimden dolayı Gura Gura'dan hasar alabilir diye tahmin ediyorum ben.Luffy'nin meyvesi yerçekimi gibi depreme karşı da dayanıklı çıkacak. Lastiği kıramazsın. Kutsal veya değil güzel meyve.
Titreşimden dolayı Gura Gura'dan hasar alabilir diye tahmin ediyorum ben.Luffy'nin meyvesi yerçekimi gibi depreme karşı da dayanıklı çıkacak. Lastiği kıramazsın. Kutsal veya değil güzel meyve.
Bire bir eşit Oda'nın yazmadığı bir ortamda elinde Enma olmadan Shusui ile Zoro içinden geçerdi Jack'in.Kaido'nun Law'ın içinden geçtiği gibi mi en son adam (Law) Big Mom'ın yanına bir bok olmamış gibi yürüyordu öyle geçer diyorsan geçer çünkü ittirme allah katında
Zoro keşke ölsen. Serinin içine ediyorsun.
Önceden buna katılmazdım. Sebebi hem ödülü hem de haki seriye oturmadığı zamanlarda işlenmiş bir karakter olmasından ötürü gözüme güçsüz geliyordu ama şuan Ace'i çizse sağkollar dışında ki en güçlü komutanlardan olur sanırım. Yıkıcılık olarak, güç olarak Queen, Smoothie, Cracker, Jack vs komutanlardan kesinlikle geri değil. Peros'u falan da çiğ çiğ yer.Ace tek başına Jack ve Queen'i alır. Hala patlıyorsun. Kendini imhaya mı programlandın yoksa?
Zoro vs King kesinlikle olacak bence.Onu bunu bilmem de Zoro'nun barajı King'den başlar. Gerisi Oda'nın insiyatifi. Arc başında Zoro'nun Jack alıp alamayacağı tartışılıyordu. Nerde o şahıslar ? Hep aynı kişiler gerçi herkes nerede olduklarını biliyordur ehehehu.
ARC işlenme usulü örneğin WCI'da olsak Luffy Kata ile yeni savaşırken Zoro çok zorlu bir Cracker veya Jack seviyesi geçirirdi alır mı alabilirdi ama ölümün eşiğine gelirdi şuan skip yapıp okuyup izliyoruz seriyi. Sizin deyiminiz ile bacak çatlatan Sanji nerede Queen + Peros'a sie çeken Sanji nerede.Bire bir eşit Oda'nın yazmadığı bir ortamda elinde Enma olmadan Shusui ile Zoro içinden geçerdi Jack'in.
Hmm evet Marco'ya 3 kişi(Smoothie'nin yanında Peres de bence) dalarlar o sırada Zoro yardım var mı kardeş diye çıkagelir ve eşleşmeler tekrar ayarlanır.Zoro tamamen iyileşirse o zaman King ile eşleşebilir.Marco da kiminle mi eşlecek?Evet doğru bildiniz, Smoothie
Suit güçlendirme değil, yeni karakter. Teşekkürler.Sanji bu serinin en mantikla harmanlanan karakteridir. Aldigi suit guclendirmesi bile bir mantiga oturtulmustur. Sezonlarda hep mantikli , yenilme olayi mantiksiz gelmeyen ,şekilde yenilip (Doflamingo gibi) mantikli yerlerde de rakibini yenmistir.
Enma iksir gibi fiyasko torpillere maruz kalmamistir.
Tesekkurler
Smoothie ile Marco karşılaşırsa @Aiden :Hmm evet Marco'ya 3 kişi(Smoothie'nin yanında Peres de bence) dalarlar o sırada Zoro yardım var mı kardeş diye çıkagelir ve eşleşmeler tekrar ayarlanır.