Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ayağa kalkacak. Kalk da dediğini yapmak için işe koyul.

 
Luffynin meyvesi çok önemli değil miydi zaten.
Antik silahın elektrikle ilgili birşey olduğu ve Lastik uyanışı ile buna karşı çok iyi bir savunma olması.
Forumda bunu tahmin eden bir çok arkadaş vardı. Shanks herhangi bir meyveyi çalmazdı.
 
@Euron Greyjoy Lucci ayarı imiş Who, 10 yıl da hapis yatmış. Yani zaman denen şey burada işlemez. Ne Drake ne de Who 2 sene önce tayfada. P1 ve Ulti de yoktur. WBnin çekindiği neydi acaba, çok kalbur üstü adamları da yokmuş o zamanlar
 
hocam yazdık bunları :) :)
Oda ne yapmak nereye varmak istiyor göreceğiz ama ben bu olayı biraz sahte Oden olayına yormaya başladım. Aaa bakın Oden geldi muhabbeti döndürdü OP okuyucuları. Şimdi de meyve üzerinden aynı algıyı yaratmak istiyor gibime geliyor.
Evet dediğin gibi acayip tutarsızlık olur. Ben şöyle düşünüyorum. Whos Who bu meyveyi korumakla hükümlüydü. Denizciler her şeytan meyvelerine sahip olup denizci birliklerini güçlendirmek istiyordu. Whos who meyveyi korsanlara kaptırdı ve cezası ağır oldu.

1000 sayı sonrasında ilk defa çok özel bir meyveymiş algısı yaratmak bana anlamsız geliyor. Ope Ope olsa anlarım fakat Gomu Gomu'nun olması bana geçmiyor hiç.

Şapka özel, meyve özel, çocuk özel, isim özel. Maşallah?
 
Denizciler, Dünya Hükümeti'nin yaptığı gizli işlerden bihaberler. Yani denizciler bu meyveyi bilmiyor olabilir. Lakin Gorosei'nin bir şeyler bildiği çok bariz.
Sadece onlar değil yani demek isteğim illa biri biliyordur gorosei im imparatorlar bile bilmesi gerekir ki joy boydan haberleri falan var.Bu kadar şey olduktan sonra ya bu meyve kutsal seçilmiş falan çıkarsa sonradan eklendiği izlenimi verir.
 
Olayı azbuçuk anladım sanki .. Joyboy veya Roger ile ilgisi yok bence seride daha önce gördüğümüz bir durumdan ötürü Hükümet bu meyveye önem verdi .Bölüm çıktıktan sonra Çok Yakında teoriler bölümünde ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık