Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who's Who ile ilgili gözüme çarpan bazı detaylar.

Spoiler'a göre Who's who 12 yıl öncesine kadar CP9 elemanıymış. Yani çocukluğundan beri dünya hükümeti tarafından eğitildiği söylenebilir. X Drake'in denizci ajanı olduğunu da bu tecrübeleri sayesinde anladı sanırım.

Dünya hükümeti ile olan ilişkisi yaptığı hata sonrasında sonlanmış ve Who's Who hapse atılmış. Ama kaçtığı bilgisi de var. Bu sebeple ben İmpeldown'a gönderildiğini düşünmüyorum. Çünkü Luffy gidene kadar İmpeldown'dan kaçabilen tek kişinin Shiki olduğu söyleniyordu.

King'in söylediğine göre önceden kendi korsan tayfası varmış. Yani hapisten kaçtıktan sonra bir süre kendi tayfasıyla yelken açmış, sonra Kaido'nun buyruğu altına girmiş.

One Piece Wiki'ye göre Jinbei ile karşılaşması 2-11 yıl önceki dönemde gerçekleşmiş. Yani kendi tayfasıyla korsanlık yaparken Jinbei ile karşılaşmış olma ihtimali çok yüksek. Ama daha çarpıcı bir hikaye olacağını göz önünde bulundurursak, hapse girdiği veya kaçtığı süreçlerden birinde de karşılaşmış olma ihtimalleri var.

Gözüme çarpan diğer bir detayda Who's Who'nun Jinbei'nin karşısına meyve formuyla çıkmış olması. Jinbei'nin kendisini tanımasını istemiyor sanırım. Bakalım hibrit formundayken Jinbei kim olduğunu anlayabilecek mi.

Bahsedilen meyve'nin Luffy'ninki olduğu söyleniyor. Evet Luffy meyveyi 12 yıl önce yemiş. Ama Luffy meyveyi yerken Kızıl Saç korsanları yaklaşık 1 yıldır o adadaymış. Adaya ilk geldiklerinde meyve yanlarında mıydı emin değilim. Ama eğer yanlarındaysa Who's Who'yu yakan meyve Luffy'ninki değildir.
bu arada adayı üs olarak kullanıyorlardı sürekli kalmıyorlardı
 
Tabii şunu unutmayalım, spoileri veren adamlar da sonuçta bizim gibi fan. Sadece sıradaki chapterın parçaları ellerine önceden geçiyor. Spoileri gören adam çıkıp ''Aha 12 yıl diyor, chapter 1 tam 12 yıl önceydi. Bahsedilen meyve lastiktir'' diye düşünüp chapter 1i baştan okuyun yazmıştır, bir kaç hafta sonra mevzunun chapter 1 ile hiç alakası olmadığı ortaya çıkabilir.

Law meyvesini kaç yıl önce yemişti? Belki de bahsedilen meyve onun meyvesidir, Corazon o meyveyi X Drake'in babasından çalmıştı (Zaten birdcageden kaçan tek kişi sanırım Drakedi) CP9da görevli olan Who's who onu ilk orada görmüş olabilir.
Bölümün tümüne sahip oluyorlar. Bölümün parçaları değil. Salı spoilerlarını paylaşan koreli kişinin elinde bölümün tüm diyalogu ve panelleri eline geçiyor. 1.bölüme bakın diyen spoilercı da aynı şekilde tüm bölüme sahip.
 
Tüm bölüme sahip oluyorlar. Salı spoilerlarını paylaşan kişinin elinde serinin tüm diyalogu ve bölümün panelleri eline geçiyor. 1.bölüme bakın diyen spoilercı da aynı şekilde tüm bölüme sahip.
Biliyorum ama demek istediğim sadece o chapteri biliyorlar. Chapterda dümdüz gomu gomu no mi demediyse spoilercinin varsayımıdır.

Law meyveyi yediğinde kaç yaşındaydı emin değilim ama buradaki tahminlere göre yaş tutuyor gibi: https://www.reddit.com/r/MemePiece/comments/lst8l4
 
Bir iş çıkmaz. Meyvenin adı değişmesi gerekir. Farklı meyve çıkar içinden felan. Lastiğe nasıl bir kutsallık verecek acep.:D
 
Biz hep lastik çöp meyve, Luffy adam etti diyorduk. Yanlışmış meğer, doğrusu Luffy bile bu meyveyi böyle kullanıyorsa meyvenin ne kadar efsane olduğunu düşünün olmalıymış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık