Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muammanın ne olduğunu da söyleyim.

Shiroshi ve Luffy karşılaştı bir şey görmedik ama demiştim. O yüzden kast edilen kral Joy Boy değildir diye düşünüyordum ki senin bu attığın görsel kanıt oldu. Görsel Balıkadam adasından sonrası için değil mi?
Evet adayı terk ettiklerinde yaşanmıştı bu olay. Çok düz açıdan bakarsan Bink's sakeden ötürü mutlu olup takip ettiler diyebilirsin (Laboon nostajlısı) ama Laboon nostajlsı arc başında yapıldığı için altında daha derin bir şeyler olabilir.

Peki Luffy ve Shirahoshi ilk buluştuğunda neden sevinmediler? Ya Luffy'nin ''seçilmiş kişi'' olduğunu fark etmediler yada önlerinde bir engel vardı.
Balıkadam arcını sevmediğim için çok hatırlamıyorum ama belki de ''Balinalar/Balıklar vs Hody yüzünden huzursuz adadan uzak duruyorlar'' tarzında bir diyalog geçmiştir. Yeniden okumak lazım.
 
Who's Who ile ilgili gözüme çarpan bazı detaylar.

Spoiler'a göre Who's who 12 yıl öncesine kadar CP9 elemanıymış. Yani çocukluğundan beri dünya hükümeti tarafından eğitildiği söylenebilir. X Drake'in denizci ajanı olduğunu da bu tecrübeleri sayesinde anladı sanırım.

Dünya hükümeti ile olan ilişkisi yaptığı hata sonrasında sonlanmış ve Who's Who hapse atılmış. Ama kaçtığı bilgisi de var. Bu sebeple ben İmpeldown'a gönderildiğini düşünmüyorum. Çünkü Luffy gidene kadar İmpeldown'dan kaçabilen tek kişinin Shiki olduğu söyleniyordu.

King'in söylediğine göre önceden kendi korsan tayfası varmış. Yani hapisten kaçtıktan sonra bir süre kendi tayfasıyla yelken açmış, sonra Kaido'nun buyruğu altına girmiş.

One Piece Wiki'ye göre Jinbei ile karşılaşması 2-11 yıl önceki dönemde gerçekleşmiş. Yani kendi tayfasıyla korsanlık yaparken Jinbei ile karşılaşmış olma ihtimali çok yüksek. Ama daha çarpıcı bir hikaye olacağını göz önünde bulundurursak, hapse girdiği veya kaçtığı süreçlerden birinde de karşılaşmış olma ihtimalleri var.

Gözüme çarpan diğer bir detayda Who's Who'nun Jinbei'nin karşısına meyve formuyla çıkmış olması. Jinbei'nin kendisini tanımasını istemiyor sanırım. Bakalım hibrit formundayken Jinbei kim olduğunu anlayabilecek mi.

Bahsedilen meyve'nin Luffy'ninki olduğu söyleniyor. Evet Luffy meyveyi 12 yıl önce yemiş. Ama Luffy meyveyi yerken Kızıl Saç korsanları yaklaşık 1 yıldır o adadaymış. Adaya ilk geldiklerinde meyve yanlarında mıydı emin değilim. Ama eğer yanlarındaysa Who's Who'yu yakan meyve Luffy'ninki değildir.
 
Beyin fırtınası yapacaksak, Zoro bir ihtimal Shinobu'nun meyvesi sayesinde iyileşebilir. Juku juku no mi hakkında şuana kadar cansız nesneler üzerindeki etkisini gördük. Juku juku no mi, olgunlaştırma çürütme meyvesi olarak geçiyor sanırım. Belki bir ihtimal Choppar, Zoro'yu bandajladıktan sonra Shinobu Zoro'nun kırılan kemiklerini meyve gücü sayesinde olgunlaştırabilir yani kaynamasını sağlayabilir. Ama daha önce de görüldüğü gibi canlı varlıklar üzerinde bir uygulama görmedik şuana kadar.
 
Son düzenleme:
Bahsedilen meyve'nin Luffy'ninki olduğu söyleniyor. Evet Luffy meyveyi 12 yıl önce yemiş. Ama Luffy meyveyi yerken Kızıl Saç korsanları yaklaşık 1 yıldır o adadaymış. Adaya ilk geldiklerinde meyve yanlarında mıydı emin değilim. Ama eğer yanlarındaysa Who's Who'yu yakan meyve Luffy'ninki değildir.
Pek bir işe yarayacağını sanmasam da buraya manga sayfasında atayım.
 
Sonunda Luffy'ye de bir şey verdi Oda. Zoro dereceli kılıçla başladıydı, Sanji'nin genleri vardı. Sonunda Luffy'im de bir şeylere sahip oldu. Hadi lan lastik meyvesi yap şovunu da biraz keyiflenelim.
 
Tabii şunu unutmayalım, spoileri veren adamlar da sonuçta bizim gibi fan. Sadece sıradaki chapterın parçaları ellerine önceden geçiyor. Spoileri gören adam çıkıp ''Aha 12 yıl diyor, chapter 1 tam 12 yıl önceydi. Bahsedilen meyve lastiktir'' diye düşünüp chapter 1i baştan okuyun yazmıştır, bir kaç hafta sonra mevzunun chapter 1 ile hiç alakası olmadığı ortaya çıkabilir.

Law meyvesini kaç yıl önce yemişti? Belki de bahsedilen meyve onun meyvesidir, Corazon o meyveyi X Drake'in babasından çalmıştı (Zaten birdcageden kaçan tek kişi sanırım Drakedi) CP9da görevli olan Who's who onu ilk orada görmüş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 74)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık