Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Im, Luffy'nin aranıyor posteriyle birlikte devasa Hasır Şapka'ya baktı 906. bölümde. Eğer, Gomu Gomu no Mi meyvesi de özel çıkarsa, büyük ihtimalle efsanevi ada Raftel'in haritalandırılmış hali de Luffy'nin yüzüne benzeyecek.
 
Son düzenleme:
Kendi düşüncesine göre konuşmuş olabilir. Bölümde gomu gomu olduğu kesin olsaydı yazılırdı herhalde spoilera gomu gomu olduğunu düşündüğü için söylemiştir 1. bölüme bakın diye.
Bilemem kendi düşüncesi midir ama Ope ope ihtimali şu sebeplerden yine de az bence. Ben de mesela Kaido'nun ölemiyor oluşunu Ope'ye bağlanmasını isterim. Ama buradaki onunla alakalı değil bence.

Cora-san ile Law, Ope'yi almak için kuzey mavide bulunan Minion adasına gitmişti. Ope'nin Who ile bağlantılı olabilmesinin tek ihtimali meyveyi Barrels korsanlarına kaptırmış olmasıdır. Yoksa Cora-san, Drake'ın babasından alıyor meyveyi.

Ve hükümet içinde de herkesin bundan haberi yoktu. Sengoku, Garp'tan gizliyordu.
Yılı uyuşmuyor ama 13 sene o yüzden ihtimal azalıyor. Oda böyle bir hata yapmaz bence.
 
Kaçırılan meyve yamato'nun meyvesi olması olası 12 yıl önce kaçırılmış yani kaido meyveyi alıp çocuk yaşdaki yamato'ya yedirmiş olabilir.
 
Im, Luffy'nin aranıyor posteriyle beraber devasa bir kapıyı açarak girdiği buz gibi bir mekanda bulunan ve çok büyük bir boyutu olan Hasır Şapkaya baktı 906. bölümde. Eğer, Gomu Gomu no Mi meyvesi de özel bir meyve çıkarsa, büyük ihtimalle efsanevi ada Raftel'in haritalandırılmış hali de Luffy'nin yüzüne benzeyecek.
Luffy nin göğsündeki X şeklindeki yara One Piece'in aslında Luffy'nin içinde olduğunu gösteriyor. Yani Raftel aslında Luffy.
 
Al sana internet.

Although commonly known as the saber-toothed tiger, it was not closely related to the tiger or other modern cats. Kılıç-dişler machairodontinae familyasındandır.
Bağnazlık modern dünyanın en büyük sorunu.

İnsanlar kendi doğrularından ne yazık ki kurtulamıyorlar.

Neyse sen Yamato'nun kaplan çıkacağına kendini çok inandırmışsın.Bu aşamada sana yardımcı olamayacağım.

Ha bu arada Yamato kaplan çıkabilirde ancak kaplumbağa çıkınca ne kadar üzeleceğini tahmin bile edemiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık