Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam dostum internet yalan söylüyor.Birtakım kendi fikirlerinizi insanlara kabul ettireceğim diye bu kadar uğraş göstereceğinize olabilir dostum deseniz çok daha güzel olacak dünya.
Al sana internet.

Although commonly known as the saber-toothed tiger, it was not closely related to the tiger or other modern cats. Kılıç-dişler machairodontinae familyasındandır.
 
Pekoms Canavar Korsanları'nın bir üyesi değil.

Benim düşünceme göre bu dört sembol Canavar Korsanları'nın üyelerinde çıkacak.Şimdi üçü çıkmışsa bu son kalan kaplumbağa da mutlaka çıkacaktır.

Bu da Yamato'nun kaplumbağa meyvesi yediği anlamına gelebilir.Bakın okasılıktır.Ben kesin Yamato japlumbağadır demiyorum.

Sadece çıkarsa şaşırmayın diyorum.
Arkadaşım, "bir tane panter meyvesi çıktı, bir tane daha çıkmaz" diye bir şey yok. Yamato'dan mistik meyve olan beyaz kaplan bekleniyordu, Who's Who'da smilodon var.

"Who's Who kaplan (taksonomik olarak değil), o yüzden beklenen dört sembolün üçü doldu" diyorsun. İyi de Who's Who beyaz kaplan değil, bunun ayrımını yapmıyorsan eğer kaplumbağa meyvesi de Pekoms'ta var diyorum. Sembolleri tayfa ile ilişkilendirerek bir çeşit kaplumbağa meyvesini Yamato'ya yamalamaya çalışıyorsun ama yanlış düşünüyorsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık