Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Hearthstone (2014)

Bildiğim kadarıyla Battlegrounds modu p2win değil zaten. Hearthstone'un kart açma sistemi bence dümdüz p2win. 2-3 yıl oynamayla bile tüm kartları açamadığın oyun p2skip olamaz. Legends of Runeterra bu konuda çok daha başarılı.
Ben sevemedim o oyunu. Tur sistemi sinirimi bozuyor. Hs eski sistemde devam etmiyor puan biriktirdikçe oyun sana ciddi anlamda altın ve kart vermeye başlamış ikame oyunlar çıkınca. Biz Battlegroundsa sardık o yüzden çok önemsemiyoruz.
 
Son düzenleme:
Ben sevemedim o oyunu. Tur sistemi sinirimi bozuyor. Hs eski sistemde devam etmiyor puan biriktirdikçe oyun sana ciddi anlamda altın ve kart vermeye başlamış ikame oyunlar çıkınca. Ama biz Battlegroundsa sardık o yüzden çok önemsemiyoruz.
Lor güzel oyun ama hs gibi şansa dayalı olmadığı için bir yerden sonra sıkıyor. Karşıya gelen desteden yüksek oranda kazanan belli oluyordu. Battlegrounds modunu birkaç kez denedim. Güzel mod.
 
Hiçbir zaman tüm kartlara sahip olamayacağım, eskiden zevk aldığım priestten nefret ettiğim druide bayıldığım hala oynayan olduğuna şaşırdığım oyun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık