Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Şöyle bir baktım da 2007'de Luffy'nin ses aktörüne şöyle demiş tayfaya kim katılırsa katılsın en güçsüzü Usopp olucak çünkü onun savaş gücü normal bir insanınkine en yakın olan.
Nami bu durumda silahlanma filan mı açacak acaba? Kız, Luffy'yi, Zoro'yu, Sanji'yi, Brook'u yumruklaya yumruklaya zirveye ulaşacak.

Fiziksel gücü en zayıf olsa da bu tayfanın en güçsüzü olacağı anlamını doğurur mu? Neticede kullandığı silahlar çok etkili ve zekasıyla bir çok düşmanı çok uzaklardan etkisiz hale getirebilir. Birde insan gücüne en yakın kişi olacak düşüncesine katılamıyorum. Ulti'den o kafayı Luffy yedi. Acıdı diye yerde kıvrandı. Yediği onca darbeden sonra halen ayakta durabildi. Oda'nın bir dediği bir dediğini tutmuyor.
 
Daha önce birkaç defa söylemiştim ama yine söyleyeyim. Şu yaş kıstası önemli bir mevzu bence. Yani korsan olma yolunda ne kadar yürüdüler kimlerle kapıştılar bunlar önemli mevzular aslında. Yamato 28 yaşında ve bu yaşına kadar Kaido'dan çok dayak yemiş. Yamato yanlış bir şey dediği zaman mı döverdi yoksa birebir kapışırlardı da Yamato bu dövüşlerde mi dayak yerdi bu henüz belli değil. Bildiğimiz tek bir şey var Yamato bir Yonkou evladı olduğu için zaten güçlü doğmuş ve bu zaman zarfında da özendiği adam gibi güçlü biri olmak için çok çabalamış. Zaten zoan tipi olduğu için Luffy'den bile fazla dayanabilir belki. Yine de Law ve Kid'in birkaç arc sonunda Yamato'yu yakalaması da mümkün. Yeni çağın imparator adayı karakterleri Luffy, Katakuri, Zoro, Sanji, Law, Kid, Yamato, Weevil olabilir.
Sanji kim :D
 
Bu ark sonrası Oden muhabbetine son verir Yamato. Şimdi bile Oden'im demeyi bıraktı genel olarak.

Bırakmasa bile...

bence bırakmaz ve de bırakmasın, tayfada trans karakter görmeyi çok isterim ayrıca oden onun hayatı boyunca unutamayacağı ve örnek alacağı birisi olmaya devam edecektir. sanji lütfen ona saygı duy :mad:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık