Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İtiraf Köşesi

Vakit var ama pek buraya anlatılacak birşey mi bilmiyorum.
Sen anlat... Değilse zaten banlatırız 6 ay falan.
Küçükken kardeşimle bir gün içimize şeytan kaçtı ve evin altını üstüne getirip bulduğumuz her yerdeki paralara el koyduk. Sonra gittik çaldığımız paraları aburcubura gömdük. Bu nasıl?
Torbacı da gömseydiniz daha bir heyecanlı olurdu. :(
 
Kreşteyken hoşlandığım kızla yataklarımız yan yanaydı. Öğle uykusu saatinde uyurken bir kez elini öpmüştüm. :T

Düzeltme: Henüz ufacık bir çocuktum, umarım beni yargılamazsınız...
Yan takla atmayı öğretme ayağına aynı kızın eteğinin açılmasını sağlıyordum. :T Ne sapık bir veletmişim lan 5 yaşındayken.
 
Son düzenleme:
Meslek lisesinde okuyordum bölümümüzde kel ve inanılmaz itici bir hoca vardı. Bölüm başkanıydı ve kimseye eyvallahı yoktu, ağzı bozuktu ve kıl olduğu öğrenciyle uğraşır dururdu temizlik delisiydi. Ders saati bittiğinde atölyeyi süpürmek, öğretmenler odasını temizlemek, soyunma odasını temizlemek gibi görevlere dağılırdı öğrenciler. O gün ben ve samimi olduğum bir çok arkadaştan bir tanesi tuvalet temizleme görevindeydik. Her yeri pırıl pırıl yapıp Kelin kullandığı tuvaletin duvarlarına işeyip klozetin etrafına tükürmüştük.
 
Zaman geçmiyor bari buraya bir şeyler yazayım.

İnternette kendim ile ilgili herhangi bir bilginin çıkmaması için özel çaba sarf ettiğim doğrudur. Ne bir fotoğraf ne bir adres ne de iş yeri. Zamanında iş ilanlarına başvurmak için açtığım kariyer.net profili bile sadece benim başvurduğum firmalar tarafından görülebiliyordu.
 
Kaslara karşı özel bir ilgim yok. Vaktinde Kenshiro avatarları kullandım diye öyle bir izlenim oluştu. Bende öylesine devam ettiriyorum bunu. Hatta disney channel daki gravity falls benzeri yapımlar kaslı serilerden daha çok ilgimi çekiyor. Ha ama kaslı karakterleri diğer karakterlerden daha havalı bulduğum doğrudur.
Çalıntı hesap.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık