Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi gördüm dakika 53 şut kaleye bulan şut falan hiç bir şeyi yok takımın.... Yatmaya gelmiş bunlar... Azeriler bizi gaza getirirse getirir yoksa nanay....
 
Yıllardır futbola verilen destek diğer sporlara verilse pek çok spor branşında çağ atlamıştık ya. İki sporun alakası yok tabi ama mesela satrançta dünya kupasına ülkemizden üç erkek iki kadın sporcu gidiyor. Bu sporcuların içinde en iyisi olan diyor ki maddi açıdan yaşamımı devam ettirebilmek için ekstra şeyler yapmam gerekiyor sadece satranca yoğunlaşamıyorum. Bir de bizim çocuklar dedikleri adamlara bakıyorum hiçbir şey oynadıkları yok. :s Neyse boş yapmış oldum biraz ama olsun :s
Bu ülke değer verdiğimiz her şeyin içine etmekte harika, o yüzden o dallara yapacağımız en büyük iyilik destek ve değer vermemek, böylece sadece profesyoneller ilgilenebiliyor. Voleybolun küçümsendiği ülkede dünyanın en iyi 10 voleybol takımından 3-4 tanesi falan var yani.
 
Yahu istatislikler bile bar bar bağırıyor fark var diye hala yok diyon
Yav sen benim yazdığımı okumuyonmu. Ben fark yokmu diyorum? Aşırı fark yok diyorum, Fransa olsa derim kadroda aşırı fark var. Ama İtalya kardosuyla bizim aramızda aşırı fark yok diyorum. Gelmişsin burda istatislik veriyon. Barella 50 kere yazdım en üst düzey topçu diye.

Bana Barella hariç oyuncu söyle Fransa ve Portekiz 11 oynuyacak, orta saha ve forvet?
 

Üye silindi 7459

Türkiye son 7 turnuvanın hepsinde ilk maçı kaybetmiş...
 
Şimdi gördüm dakika 53 şut kaleye bulan şut falan hiç bir şeyi yok takımın.... Yatmaya gelmiş bunlar... Azeriler bizi gaza getirirse getirir yoksa nanay....
53 dakika 0 şut iyi yine ilk kornerimiz 70. dakikada
Yusuf gayet iş yapabilecek bir oyuncu ve ilk yarı bir şeyler çabalayan sadece o ve Burak vardı. Şu maç Burak 11'de olmamalıydı bu arada, o iki canavarla savaşsın diye sahaya sürersen önünde ki nispeten kolay maçlarda performans alamazsın oyuncundan. 36 yaşında artık bu maç Halil olmalıydı ileri uçta.

Tabi onun dışında Ozan Tufan ve Kenan olmamalıydı. Senin stoperlerin ve 6 numaran gayet iyi oyuncularken sağ kanada defans yapsın diye oyunla alakası olmayan 2. lig topçusunu oynatmamalıydı.
Yusuf'un iyi oynadığı tek bir milli maç bile yok. Lille'de iyi oynadı (orada da rotasyondu ya neyse) eyvallah ama bütün topları öldürüyor. Hızlıca atağa çıkmamız gerekirken kendisi çok hantal ve verdiği kritik pas denemeleri büyük oranda başarısız. Milli takımda Cengiz>>>>>>>Yusuf.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık