Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini oynadığı takımları yenmekte çok iyidir. Bknz. Gs-Juve. Öte yandan maçtan önce de verdi bize gazı şöyle iyiler böyle iyiler diye. Zaten dikkat edin herhangi bir milli maçtan önce kim bizim takıma iyi dediyse yüzde 80 tokatlamışlardır.
 
Mancini oynadığı takımları yenmekte çok iyidir. Bknz. Gs-Juve. Öte yandan maçtan önce de verdi bize gazı şöyle iyiler böyle iyiler diye. Zaten dikkat edin herhangi bir milli maçtan önce kim bizim takıma iyi dediyse yüzde 80 tokatlamışlardır.
Kağıda taktik yazardı canım hocam. O huyu gitmiş
 
Geldi yine Transmarkerciler. @Sir Crocodile :D
Diyorsun ki kalite farkı yok. Adamların 3 forveti italya liginde kaç senedir belli gol atan tipler. Almaya çalışsan en az 40 50 milyon istenecek adamlar.

Seninkiler yaşlı Burak, gol atamayan Enes ve hayatında 10 maç oynamayan Genç Halil.

Senin kanatlar Hakan Yusuf Cengiz Kerem Kenan. Birisi bundesliga 2 topçusu diğer gene 10 maç oynamış adam.

Adamların Italya liginde kaç maç oynayıp kaç tane gol asist yapmış tipler. Almaya çalışsan en az 50 60 istenecek tipler.

Senin ortasaha Ozan Okay Taylan Irfan max 15 milyon edecek oyuncular. Kendini o kadar kanıtlayamamış tipler.

Adamlarin gene aynı.

Stoper ve kaleci dışında kapışabileceğin bölge yok. Dünyanın en iyi 10 oyuncusu belki yok ama her bölgesi çok dengeli. Italya ligi artık çok sağlam. Kalitelerini gördük işte. Bizim o kalitede birkaç oyuncumuz var.
 
Aşırı kalite fark yok diyorum. Fransa ile bizim kadro kıyası yaparsın dersin ki kardeşim adamların kadro bizde aşırı güçlü bişey yapamıyoz eyvallah.
İtalyanlarla kalite olarak eş diyebileceğimiz tek nokta defansımız. Orta sahada da forvette de tek bir oyuncuları bizim bütün rotasyona bedel. 85 milyonluk ülkede merkez forvet yok, çakma filozof Avrupa'nın en iyi 10 numaralarından birini kanat oynatıyor sırf Yusuf'u kesmemek için. Kaybedeceğimiz açıktı ama 2-1 kaybetmeyi beklerdim.
 
Bugün takım olarak FB'den de kötüydü takım. Rakip iyi hazırlanmış, gerekli olan her şeyleri yaptılar.
Üzüzlmeye gerek yok. Aksine ders çıkarması lazım takımın. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen takıma karşı iyi oynamayarak kaybettiler.
Diğer maçlara daha iyi hazırlanıp gruptan çıkmaya bakmaları lazım. Fakat hala bu maça takılı kalırlarsa diğer maçlar da kaybedilir...
 
Şenol'un kötü bir hoca olduğunu savunmaya devam edeceğim.

Yusuf ve Kenan inadı bitirdi bugün bizi. Tamam İtalya güçlü takım, defansif olarak en iyi takımlardan olsa da heriflerin forvet rotasyonu bizi 10'a katlar. Kontra bazlı oyun düşünüp de 1. bölge dışındaki tek oyuncunun 35lik Burak olması rezillik. Kontra oynayacaksan "evladını" kesip yerine Cengiz'i koyacaksın bu kadar basit.

Uğurcan'ın başarılı uzun topunu gören oldu mu?
Yusuf gayet iş yapabilecek bir oyuncu ve ilk yarı bir şeyler çabalayan sadece o ve Burak vardı. Şu maç Burak 11'de olmamalıydı bu arada, o iki canavarla savaşsın diye sahaya sürersen önünde ki nispeten kolay maçlarda performans alamazsın oyuncundan. 36 yaşında artık bu maç Halil olmalıydı ileri uçta.

Tabi onun dışında Ozan Tufan ve Kenan olmamalıydı. Senin stoperlerin ve 6 numaran gayet iyi oyuncularken sağ kanada defans yapsın diye oyunla alakası olmayan 2. lig topçusunu oynatmamalıydı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık