Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gerçekten anlamıyorum, bu Burak nasıl Fransa'da şampiyon oluyor gol atıyor, gerçekten ilginç, çok ilginç diyecek söz bulamıyorum.

İtalya da nasıl takım olmuş ya bu şekilde top oynatan hocayı bu ülkede beğenmedik.

Yarın Low fenere gelsin...
Lille son maçlarının hepsini izledim. Lille’de burak’ın arkasında hızlı zenci abiler var. Onun yapamadığı patlayıcılığı onlar yapıyor ve arkasını topluyor. Zaten o yuzden Yusuf oynayamıyor cunku o da ağır bi oyuncu. Burak kendini biliyor saklıyor enerjisini gerekli anlarda var olan gücünü kullanıyor. Ondan bir Drogba efekti beklemek ise koca bir hayal tabi.
 
Takım hazırlanmamış. Taktik falan yok. Pas desek o da yok. Baya emekli memur halı saha kadrosu gibi çıktılar topa vurdular....
 
Şenol'un kötü bir hoca olduğunu savunmaya devam edeceğim.

Yusuf ve Kenan inadı bitirdi bugün bizi. Tamam İtalya güçlü takım, defansif olarak en iyi takımlardan olsa da heriflerin forvet rotasyonu bizi 10'a katlar. Kontra bazlı oyun düşünüp de 1. bölge dışındaki tek oyuncunun 35lik Burak olması rezillik. Kontra oynayacaksan "evladını" kesip yerine Cengiz'i koyacaksın bu kadar basit.

Uğurcan'ın başarılı uzun topunu gören oldu mu?
 
Aşırı kalite fark yok diyorum. Fransa ile bizim kadro kıyası yaparsın dersin ki kardeşim adamların kadro bizde aşırı güçlü bişey yapamıyoz eyvallah.
Yahu istatislikler bile bar bar bağırıyor fark var diye hala yok diyon. Yapma etme onlara bak bari ya.
Biz de en formda isimler defansı ve kaleci tarafını saymazsak ortasaha-forvet bölgesinde Burak-Hakan Ç. falan dersin. Başka öyle adam yok.
Burak 16 gol- 5 asist
Hakan Ç. 4 gol-10 asist yapmış. Bunlar ileri tarafta en çok beklenti veren adamlar bizde.

Şimdi İtalya'ya gelelim.

İnsigne 19 gol- 7 asist
Berrardi 17 gol-8 asist
İmmobile 20 gol- 7 asist

Yedek forvetleri
Belotti 13 gol 7 asist
Chiesa'nın bile 9 gol 9 asist'i var yav adam oynatılmıyor...

Yani adamların forvet hattında oynatılmayan, yedeğin belki de yedeği olan adamlar bizim en çok beklenti içinde olduğumuz kişiler kadar katkı vermiş bu sezon.
Ortasahada ŞL kazanmış Jorginho, Seria da şamp olmuş Barella vb.

Bizde ki beklenti de olan adamlar Burak...
Chellini'yi görünce kendini yere atıyor. :S
 
Yıllardır futbola verilen destek diğer sporlara verilse pek çok spor branşında çağ atlamıştık ya. İki sporun alakası yok tabi ama mesela satrançta dünya kupasına ülkemizden üç erkek iki kadın sporcu gidiyor. Bu sporcuların içinde en iyisi olan diyor ki maddi açıdan yaşamımı devam ettirebilmek için ekstra şeyler yapmam gerekiyor sadece satranca yoğunlaşamıyorum. Bir de bizim çocuklar dedikleri adamlara bakıyorum hiçbir şey oynadıkları yok. :s Neyse boş yapmış oldum biraz ama olsun :s
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık