Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Ben oden'im diyen bir karaktere öden üzerinden örnek vermek gerekirse; oden benim gözümde sağ kol yukarısı değil tabi bu da çok güçlü demek ama forumdaki bazı örnekler karakteri yonkou da yapabiliyor. Oden sağkol ve kaido'yu da yaraladığı gözönüne alındığında sağ kol ile ikinci komutan arası derim o da hem gücünden dolayı hem de kaido'nun kızı olmasından zira bu seride genetik, aile çok çok etkili.
 
Karakterlere don biçer gibi YC biçen tikveşli;

Tikveş: Mavi donun var mı ?
Yamato: Hallederiz abi!!!
Tikveş: Yaz yc1

Tikveş: Mavi donun var mı ?
Zoro: Enmam var abi!!111!!1
Tikveş: Yaz Yonkou!
Yav bu mangakanın kendi kurgusu ne saçmalıyorsunuz ya .d tamam bundan sonra Doruki ile çözerim işimi

Marco, Jozu, Vista
King, Queen, Jack
Katakuri, Smoothie, Cracker
Beckman, Roo, Yasopp

Bunlar tesadüf heralde yav işe bak hepsi 3 kişi.

Şimdi biri Dört Tatlı komutanı var diyecek. Onlar hiç yazmadan cevap atalım. Peros diyordu Snack, orayı zaten hak etmiyordu. Who's Who da aday olarak gösteriliyordu. Ace de Beywzsakalın komutan değil Kral yapmayı hedeflediği kişilerdi bunlar denklemi bozmuyor.

1000, 940, 860'da 600'e iniyor bu da Snackteki ikinci örneğim.
 
Amiraller meyveden ibaret diyen yok ya... Offf. Ama güçlerinde ki çok önemli bir etken. Şimdi Sakazuki ve Linlin'in meyveden sağladığı güç artışı ile Kaido'nun ki bir olabilir mi ? Veya Marconun meyveden aldığı güç artışı ile Sabo'nun ki bir olur mu ?

Magma olmasa mesela Beyazbıyığın yüzünün yarısı gidecek miydi ? Adam tutturdun mu direkt organını parçalıyor. Uzvunu alıyor.

Tüm Amiraller hadi İmparatorlarla denk olsun senin kafadan ilerliyeyim. Sağ Kol yenen İmparator ilan ediliyor. İki tane örneği var bunun. E Sağ Kolda oranın hemen bir alt ligi. Yani Sağ Koldan güçlü demek aşağı yukarı İmparator, Amiral demek oluyor. Amiral adayları, bir Amiralin meyvesiz halinden güçsüz e o zaman Nasıl Sağ Koldan daha üst ligde oluyor Amiral adayları.
Gördük sağ kol yenip imparator ilan edilen luffyle kaido arası farkı işte. Sağ kol ve imparator arası fark gayet açık aslında. Bunu bizim novaların dövüşünden de az çok çıkarabilirsin. O farkı sen az görüyorsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık