Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016: Ben O-Tama

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    281
Eğer kral hakiyi efektif bir biçimde kullanıyorsa bu ihtimal dahilinde, şuan gösterilen sahne iyi bir giriş. Bakalım Kaido ile dövüşü ne olacak ondan sonra Zoro mu güçlü, Yamato mu güçlü anlaşılır.

Zoro'nun da Kaido'yu belli bir süre tutabileceğini düşünüyorum şahsen.

@carpe d. em olum sen git kuruş Osman falan izle bu nasıl bir noobluktur ya...
1 saniye felan mı? Can havli büyük bir iradeyle 10 saniye?
 
Sanji'nin zirve gücünde bile Kaido seviyesindeki birisiyle böyle haki çarpıştırabileceğini hayal edemiyorum. Cidden Sanji'nin, Kaido'nun kral hakili saldırısına karşılık verebileceğini düşünen varsa, bilemem tabi. Onlar için hiçbir şey değişmeyecektir.


Zirve halinde amiral seviyesini geçecek bir adam Sanji. Kral hakisinin olacağını sanmıyorum ama bir imparatoru bundan daha iyi karşılayacağına eminim. En azından seni yenemeyeceğimi biliyorum demez. Bakalım son arclara doğru kim haklı belli olur.
ilk Jinbei bozuyordu şimdi de Yamato ahahaushahahahah
Sanji, Jinbei'yi rakının yanına meze yapar yahu .d
 
Ihtimal dahilinde tabii ama görünür de yok. Red öyle bir şey varmış gibi söylemiş de ondan dedim. Ha bana kalirsa kral hakisini saldiriya ekleyemiyordur Yamato o ayri mesele
Son panelde Kaido, kral hakisini eklemiş bir şekilde saldırıyor ve devamında etrafa saçılan haki yıldırımları görüyoruz. Hala Oda'dan başka bir şey çıkabilir, ama yüksek olasılıkla ekliyor, kral hakisi varsa.






Luffy ve Kaido'dan pek farkı yok görüntünün.

 
Son düzenleme:
Standart halinde 5v2'de iken ve 2 Yonkou'da genellikle Luffy'e odaklanmışken ondan çok daha kısa sürede o hale geldi.:D
Hahaha şaka mı yapıyorsun kendi Onepiece evreninden mi bahsediyorsun ?
Luffy, Zoro o saldırıyı aldıktan sonra bile bir kere daha yenildi, Zoro adamı tüm kemikleri kırılmış bir biçimde nalları dikmesin diye korudu. Kaido bunun ağzını yüzünü neresine monte edeyim diyordu.


Zoro Reis yaktı etrafı, seninki ben Kaido'yu yeneceğim dedikten bir bölüm sonra aşağı uçmasaydı biraz parlayabilirdi ama ;)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık