Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Damdan düşüp serinin içine eden oden yetmedi üzerine karakter ve kişilik ekleme gereği duymadığı yamato için fb ile falan uğraşmasın ya... Yeterince uzadı bu saçma arc. BAA da bu yüzden kötü oldu gereksiz drama kasıcam diye uzattı da uzattı... Gereksiz... Nereden baksak 17 bölümdür 1 adım ileri gitmedi senaryo...
 
Queen Judge göndermesi yapar. Sanji adını anma onun vs. der.
Killer'ın Hawkins'e karşı zorlandığını görürüz.
Nedense Law'ın elemanlar Luffy'yi tam kurtaracakken başka biri gelip kurtaracak düşüncesi de var ama denizaltının içinde yatan bir Luffy görürüz. Momo'yla nasıl iletişime geçtiği anlara dair Flashback gelebilir.
Nami ve Usopp çer çöp dövmeye başlar ve hali hazırda çer çöp dövmekte olan Drake, bu işi bizimkilere bırakır.
Queen gibi bir sadistin, sadistlikle suçladığı King'ten de atraksiyon bekliyorum açıkçası.
Ashura Doji ölmemiştir, Neko Perospero'ya saldırır. Nedense Inu yenilsin istiyorum Jack'e.
İzo, Kawamatsu ve Denjiro boşta ve bunlar için rakip yok. Benim mantığıma göre Drake de boşta olduğundan ve CP0 vs. Drake olmasını düşük ihtimal bulduğumdan Big Mom Korsanları da olaya dahil olacaktır. Çer çöp mü dövsün bu adamlar?
Kaido'nun parça pinçik ettiği kınları 2 bölüm içinde tekrardan savaşa döndüren Siluet Hanım'dan rica ediyorum, Zoro'yu da iyileştirsin. Kiku ve Kin'emon perte çıktı hem. Onları da ölümden kurtarabilir. Öldürmeyen Oda öldürmez.
Kaido, Yamato'yu bir posta dövdükten sonra mı flashback başlar yoksa direkt olarak mı flashback başlar bir fikrim yok ama aile draması başlıyor. Bakalım nasıl bir geçmiş çizecek Oda. Bu önemli çünkü zamanında Law'a 6-7 sayı flashback çizildi ve kendisi ana hikayeye dahil oldu :) Uzun ve acıklı bir flashback=Yamato tayfada anlamına geliyor bence. Flashback Kaido'nun gençliğine odaklanmayacaktır ama. Kaido, yenileceğini anladığında göreceğiz o flashback'i muhtemelen.
Haftaya ara var ve bu kadar şey tek bölümde olacak :) :)
 
Fark
Nepalli'nin yazdığının ilk kısmı anlamsız gelmişti başta, sahne ortadan başlıyor gibiydi. Fakat bölüme tekrar bakınca, Shinobu'nun meyve gücü ile üstünde bulunduğu kayayı çürüterek ortamdan ayrıldığını fark ettim. Bunu okuyana kadar görmemiştim, eminim birçok kişi bunu fark etmemiştir.

En solda Shinobu tekniği yapıyor ve üzerinde durduğu kaya parçası ana adadan ayrılıyor. Sonrasında Kaido'nun yüz ifadesini görebiliyoruz zaten. Öncesinde de vurmak için sopasını kaldırmıştı.

Fark etmişlerdir bence ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık