Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka Kinemon ölmeyi geç bayılmamış bile. Üstüne hançer, kılıç, bıçak ya da bir ihtimal balyoz ? saplanmış olmasına rağmen? 1014. bölümün yorumlarında şaka amaçlı buna değinmiştim. Başımıza geldi.

OP bitmiştir!!!
 
Yav madem Luffy'i kurtaran Law'ın tayfası, koreli dünden beri neden boş yapıyor :s Cidden spoiler işinin şu adama kalması üzücü :s
Eskiden namuslu adamlar yapardı bu işleri. Çoluk çocuğa kalmış artık. Uzumaki Khan gibi çığlık atarak spoiler paylaşıyor. Çığlık attığı şeyde Luffy'nin Law'ın tayfası tarafından kurtarılması.
 
Sabo kurtardı yine derdim ama meyve yedi o kurtaramaz. Devasa boyutta nir şeyler kurtarmıştır kesin. Zaten 3. Antik silah hava ile alakalı olabilir.
 
Doktorum sen bilirsin bu işleri. Bu Luffy kafaya darbe alıyor çat diye bayılıyor. Kinemon daha öncesinde bir kez yenilip tekrardan Kaido'nun karşısına çıkmasına rağmen kafasına net darbe alıyor ama bana mısın demeyip devam ediyor savaşa. Tıpta bu tarz davranışların bir tanımı var mı?

Kinemon darbeyi aldığı zaman acı duyusunu mu kaybetti ne oldu? :D
Bazı zorlu durumlarda -savaşta vs- insanlar sınırını aşabiliyorlar. Mesela Seyit Onbaşı çok bariz bir örnek. Aşırı adrenalin vs de etkiler. Tabi işin manevi tarafları da çok büyüktür.
Ama tabi bu kurgusal bir evren. Kendi kurgusuna bakınca irade ve hormon yine etkili. Luffynin zor durumlarda tehlike geçene kadar ayakta kalması ve sonra bir anda şarteli kapatmasını çok gördük. İvankov hormon desteğiyle kaç kere ayağa kaldırdı, gördük. Ama bu evrende de Kaidonun üstelik ağzına kadar haki fışkırttığı saldırısıyla Kinemonu yok etmesi lazım. İradesiz demiyorum Kin için ama bu kadar da çapı yok karakterin. Haydi beklenileni yapmadın, yatsın bayılsın artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık