Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Satranç

Herkes Carlsenlerin turnuvayı konuşuyor ama şu aralar Avrupa Hibrit Eleme turnuvası diye bir turnuva oynanıyormuş ve Türkiyeden üç büyük usta final turuna kalmış. Final turunu da geçerlerse dünya kupasına katılmaya hak kazanacaklarmış.

Dünya Kupasında ilk ikiye girenler de adaylar turnuvasına katılmaya hak kazanıyormuş. Adaylar turnuvasını kazananlar da Carlsen'in rakibi oluyor. Şimdiden yolu yarılamış bizimkiler. :s

Gerçi final turuna çok kötü başlamışlar galibiyet alan yok ama olsun. Bugün kazanıp dünya kupasına gidenler olacaktır mutlaka.

Şöyle de güzel bir video bırakayım. Yarı final turunda Vahap Şanal'ın maçı armageddon'a kalmış. Gm Mustafa Yılmaz ve Gm Emre Can da maçı canlı izleyip heyecanlı heyecanlı yorumluyorlar.


KennyMccormick
KF Haber Ajansı
Dün berabere kalan Gm Emre Can bugün de berabere kaldı ve maçı uzatma oyunlarına götürdü. İki oyunu da kazanıp dünya kupasına kaldı.

Dün yenilen Gm Mustafa Yılmaz bugün kazandı ve maçı uzatma oyunlarına götürdü. 1.5-0.5 ile kazanıp dünya kupasına kaldı.

Mustafa Yılmaz kazandığı için final turunda elenen GM Vahap Şanal da dünya kupasına gidiyormuş. Sebebini anlamadım ama dünya kupasında üç Türk olacak. Dünya kupası 10 temmuzda başlıyormuş. Yine izlemelik etkinlik çıktı bizlere. :s
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık