Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu joy boy tanrı elçisi gibi bir şey çıkıcak yani tanrı değil joy boy şafağı getiricek momo ise o şafağa liderlik edicek yani momo joy boy değil
 
Bölüm okurken bir kaç şey dikkatimi çekti:

  • Chopper, "Gümbürtü topu'nu" 3dk'den 30 dk'ya kadar Sezar ile birlikte arttırabilmiş. Chopper, dev formunu ne kadar uzun süre kullanabilse de; Queen'i sadece hırpalayabiliyor ve orada oraya atabiliyor. Zaten kendisi de belirtmişti; "Saldırılarım etkilemiyor...Lanet olsun! Cavanar formumun süresi arttı ama yine de 10 dk var" dedi.

Görülen o ki; Chopper, Queen'in asıl rakibi olmayabilir ya da "Donanma hakisi" yolda. Belki de çok farklı yollardan yenecek. Bunlardan biri ise, Neko ve diğerlerinin gösteri alanına gelmesi.

  • Kaido, Luffy ile dövüşünü bitirip, okyanusun derin karanlığına yollarken şu cümlesi benim dikkatimi çekti. "Tekniğin arzuladığın şekilde tamamlayamadın. Ne demiştin "Gomu" diye başladın, devamı gelmedi" Yani görünen o ki Luffy, bir yeni teknik ya da bir tekniğini farklı bir evreye geçirebilmiş olabilir. Ben yeni bir teknik olduğunu düşünüyorum. Çünkü savaş sırasında yeni yeni bir şeylerin farkına varmıştı Luffy. Ki yeni tekniği tam çıkaracakken ya da hala keşfetme aşama sırasındayken Kaido işini bitirdi ve devamını getiremedi.
Büyük ihtimal kendisini silüet kurtaracak.


Bir sonraki bölümde yaşanması muhtemel olacak olaylar:
  • Kin'emon ölmedi ama artık savaşa dahil olamayacak kadar büyük hasar aldı. Gelecek bölüm büyük ihtimalle Kaido ile Kin'emon arasında konuşmalar olacak. Kaido, Kanjuro'nun cesedini farkedecek ve onu aşağılayacak. Cidden sinir bozucu bir durum olacak benim için. Orochi'nin bir oyuncağı ve bunun gibilerin varlığı önemsiz olduğu gibi kibirli bir şekilde söylemleri olacaktır. Üstüne de Wano'nun çarpık sistemi ve kişiliksiz ailelerin arasında çatışmayı anlatabilir. Kurozumi ailesinin tam olarak neden yok edildiğini de onun ağzından duyabiliriz. Tabii bunları söylemeden de Orochi Kaido'nun olduğu Oda'ya da damlayası da muhtemel . O da Kanjuro'yu oyuncağı olarak gördüğü için o da Kanjuro'ya karşı aşağılayıcı sözler söyler.

  • Kiku ölmedi, sadece ölümcül yara aldı. Umarım yaşar.

Kanjuro hayata gösterişli bir kapanış perdesiyle seyircisine veda etti. Cidden daha çocukluğunda Wano'nun tiksinç çarpık sisteminin trajik bir eseriydi. Duygusuz, soğukkanlı, intikam duygusu olmayan biriydi. Yaşamak istemiyor ama en azından varlığını anlamlandıracak bir kapanış perdesiyle veda etmek istiyordu. Çünkü hayat onun için anlamsız bir gösteriydi.
Wano'nun en güzel karakterlerindensin. Seni unutmayacağım. o7
 
Son düzenleme:
Joy Boy Hz. İsa'yı temsil ediyor. Hrsitiyanlıkta onun tekrar geleceğine inanılıyor. Geçmişte yaşamış birinin tekrar geri gelmesi. Kutsal ejderlerin yaşadığı yerin adını hatırlayalım, Marie Jois. Bunun da yine Raftel gibi telafuz ile yazılma ihtimali olabilir. Orijinal Marie's Joy. Marie kimdir? Meryem Ana. Hz. İsa da onun oğlu yani Marie's Joy = Joy Boy = Luffy
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık