Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinmiş Üye

Bende diyom nasıl yani. Daha eski bölümlerde poneglifi okuyacak eleman arıyordu Linline senin kız 3. gözü açtı mı diye soruyordu. Bu bilgileri bilmemesi lazımdı.
Oden Wano birini bekliyor dediği zaman bir şeyler söylemiş olabilir. Yarın öbür gün flashback gösterdiği zaman o birinin ismini verdiğini görsem şaşırmam. Ayrıca Rocks Kaido gibi güç takıntısı olan bi adamken onla geçirdiği zamanla sormuş ve öğrenmiş olabilir.
 
Arkadaşlar burda oda luffy daha Kralın hakisini halen basic seviyede kullandığını apacıc diyor yani kaidoyu kim oyalar bilmemde luffy bu hakiyi nasıl geliştiriyordu dövüşerek kara kral dediği gibi haki büyük savaşlarda tam anlamıyla çıkar luffy katakuriyi yenerken epey kaybetti kaido zaten başka seviyede bende normal ama bu kral hakisini ne seviyede olacak oda ne planlıyor muamma Luffy'nin kendisini "Yüce Kralın Rengi" Haki ile örtebileceğini, ancak yine de yeterince kullanamadığını söylüyo
 
Uğruna vurucağına vurulacağı karakter üç paralık olmuş bırak biraz diğer karakterlere salça olsun hiç halden anlamıyorsun :ehe:


WB'nin joy boyla ne alakası var la hahaha, ilahi Hasan xD
Kaido sen de diyor. Demek ki en azından bir kişi var. Hatta söyleminden bu birden fazla gibi de duruyor. Luffy'nin ardından gördüğü 5 gölge ve zirven nere çıkıyor demesiyle bağdaştırdım durumu. Zirvesi onları da aşacak. Joy Boy denilen kişi galiba serinin zirvesi çıkacak.

''O 5 gölgeyi ortak paydaya sokacak şey bu laf olabilir.''
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık