Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben zamanlamaya şaşırdım. Luffy nin bir kez daha düşeceğini düşündüğümü yazmıştım. Kaidonun en güçlü korsan hatta tanıtımda yaşayanların en güçlüsü olduğunu nasıl bir algıyla bakarsak bakalım defalarca kez dile getirdi. Tanıtım yetmedi manga sayısının ismi yaptı. Kaidoya fanlık yapmaktan ziyade en son tanıtılan ilk düşecek yonkou olma ihtimali var big mom erken düşmezse. Oda o yüzden big momı adaya getirmiş olmasın :D.

Bire birde kaido alır ama luffy bundan bi şekilde muaf olacağını herkes ve herşey biliyor. Tekte alamadan yenerse zaten takipçiler tatmin olmayacak. Wano arcından sonra luffynin rahatlıkla yonkou seviyesi olacağını biliyoruz. Geriye power-up ın kral hakisinde de uzmanlaşarak mı alınacağı, meyve gücünü mü uyandıracağı yada dışardan geçici nightmare luffy tarzı bir güç verilip öyle mi savaşacağı akla geliyor. Bunlardan en yakın meyve gücü gibi geliyor bana. Gear 5 olacak gibi ama bu uyanışı nasıl yapacağıyla alakalı luffye daha önceki dövüştüğü kişilerin yaptığı uyanışlar aklına gelip flashbackler vererek güç vermesi Oda nın tarzı sanki. Düştüğünde kral hakide daha da derinleşmesinin bir yolunu bulur mu bilmiyorum. Bu derinleşmeyle bir gear 5 da görmek mümkün olabilir gibi geliyor. Ama seçeneklerin hepsini irdeleyince de hangi gücü verirse versin insan şaşırmamaya başlıyo. Zeusun mangaya böylesine uzun bir şekilde dahil edilmesi gerçekten bir facia olmuş :D. Tamam olaylar çok hızlı gelişecek bir anda ve bu arada donanma da amiralleriyle geliyor diye düşünüyorum. Ama yinede bu tarz sayılar ve bu kadar araya rağmen, Oda niyeti bozmuş abi.
 
eğer halen denizin üzerindelerse Kalp Korsanları kurtaracak. Eğer artık Wano'nun üzerindelerse kimsenin kurtarmasına gerek yok kendisi zaten lastik olsuğu için düşsede bir şey olmaz. Birileri bulup iyileştirir mi bilmem ama dönüşü muhteşem olacak.
Kalp korsanları savaşıyor. En son Kaido'nun şu askerlerini pataklıyorlardı. :D

Alt paneldeler görürsün.
 
Big Mom, aklı tamamen başındayken Jinbei'nin de ruhunu çekmeyi denedi. Şu anda da pek tabi yapabileceği bir saldırı Ruh Pokus'u.

Luffy'yle dalga geçmek bir yana aynı şeyi diyoruz. Kaido bir aygır ve Luffy, öğrendiği tüm ileri düzey hakileri yeni öğrendi. Kaido ise yılların Kaido'su. Luffy haki konusunda o kadar geride ki Kaido'dan, 3 kere bilinci kapandı ama buna rağmen Kaido kendisi diyor ki bir an heyecanlanıp hata yaptım, uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım. Luffy'nin hakkı Luffy'ye ama meyvesini de yeni uyandırmış olacak olan Luffy, meyve uyanışıyla Kaido'yu indirirse tahmin edici olur mu? Bence olmaz.

Ayrıca seride öyle bir şey oldu ki Luffy vs Mihawk oldu diyelim. Bu sefer de şey mi denecek: Mihawk kılıcını ölümüne savuruyor, Luffy'nin kazanması için Yoru'nun devreden çıkması, yumruk yumruğa dönmesi gerek mi denecek? Luffy'nin kazanması için rakibinin temel saldırı yeteneğini neden alıyoruz elinden? Hayır adam zaten ejderha formundayken zarar veremiyor doğru düzgün. Ayrıca bu adam yumruk atarak dövüşen biri değil ki? Moria flashback'inde de elinde Kanabo var. Yumruk yumruğa bir dövüş olacaksa eğer, Luffy önce benim cesedimi çiğnesin de gitsin Kaido'nun karşısına :)
Mihawk örneğini neden verdin ki, Mihawk kılıç kullanıcısı. Kaido ise mistik zoan tipi ve normal olarak saldırılarında pek ala yumruklarıyla da dövüşebilecek birisi. Big Mom'u indirmek için elinden silahlarını çekip aldılar. Aynısını Kaido'nun Kanabo'su için de yapmaları gerekir.
 
Konuda yonkou gücünde olmadığını kendi adıma birçok kez belirttim ama bazıları inatla Luffy i yonkou seviyesine taşımaya çalışıyor.Luffy çoğu zaman rakiplerinden zayıf olmasına rağmen güçlü iradesiyle rakiplerini yendi.Seride en ezici mağlubiyeti croco da almıştı.Kaido artık 1.ci sıraya çıkacak görünüyor.Son sayıya göre Kaido ya göre hala çok zayıf.Son hali bariz sağ kol üstü ondan yana sıkıntı yok ama yonkou çok ayrı bir seviye.Şu anda sağ kol ile amiral arasıdır gücü.En azından amiral gücüne ulaşması lazımki iradesiyle yenebilsin.Kendi adıma Luffy nin düşmesine sevindim.Oda en azından hala yonkou gücünün ne kadar piskopat düzeyde olduğunu gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık