Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1015'ten itibaren bölüm biriktirip okuyacağım. 5 - 10 bölüp biriktirip okumak daha zevkli oluyor. Şimdi son 10 bölümü okuyunca daha bir güzel geldi. Hiçte sıkmıyor çok da keyifli oluyor.
 
Big Mom oğlunun ruhunu çektiği sahnede açlık krizine giriyor. Şu anda bilinci yerinde saldırmayı tercih ediyor.

Luffy'nin haki seviyelerinde Kenbonshoku ve Busoshoku hakide daha iyi bir hale gelmiş olsada henüz tam hakim değil. Luffy'nin meyve uyanışı yapmadı lazım. Ayrıca Kaido'nun elindeki Kanabo'yu bir şekilde aaf dışı bırakması lazım hayvan gibi savuruyor. Kanabo'su varken Luffy aşırı zorlanıyor. Yumruk yumruğa bir dövüş olmasını bekliyoruz o zaman Kaido'nun ve Luffy'nin dövüşü başlayacak. Luffy'le dalga geçmeye çalışan büyük hata eder. Dövüştüğü kişi en güçlü Yonkou olarak geçiyor, onu da bir yana bırak adamın Zoan meyvesi sayesinde bedeni bir zırh görevi görüyor. Onu da bir yana bırak, Luffy yumruklarıyla, Kaido ise Kanabo ile saldırıyor. Luffy'nin şu ana kadar bile çok iyi dövüştüğünü düşünüyorum. Uyanış açması halinde çok daha güçlü olacağını düşünüyorum.
Big Mom, aklı tamamen başındayken Jinbei'nin de ruhunu çekmeyi denedi. Şu anda da pek tabi yapabileceği bir saldırı Ruh Pokus'u.

Luffy'yle dalga geçmek bir yana aynı şeyi diyoruz. Kaido bir aygır ve Luffy, öğrendiği tüm ileri düzey hakileri yeni öğrendi. Kaido ise yılların Kaido'su. Luffy haki konusunda o kadar geride ki Kaido'dan, 3 kere bilinci kapandı ama buna rağmen Kaido kendisi diyor ki bir an heyecanlanıp hata yaptım, uzun zamandır bu kadar keyif almamıştım. Luffy'nin hakkı Luffy'ye ama meyvesini de yeni uyandırmış olacak olan Luffy, meyve uyanışıyla Kaido'yu indirirse tahmin edici olur mu? Bence olmaz.

Ayrıca seride öyle bir şey oldu ki Luffy vs Mihawk oldu diyelim. Bu sefer de şey mi denecek: Mihawk kılıcını ölümüne savuruyor, Luffy'nin kazanması için Yoru'nun devreden çıkması, yumruk yumruğa dönmesi gerek mi denecek? Luffy'nin kazanması için rakibinin temel saldırı yeteneğini neden alıyoruz elinden? Hayır adam zaten ejderha formundayken zarar veremiyor doğru düzgün. Ayrıca bu adam yumruk atarak dövüşen biri değil ki? Moria flashback'inde de elinde Kanabo var. Yumruk yumruğa bir dövüş olacaksa eğer, Luffy önce benim cesedimi çiğnesin de gitsin Kaido'nun karşısına :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık