Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013: Koca Ana Terörü

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 90 32.4%
  • Normal

    Kullanılan: 95 34.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 93 33.5%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eh oda gene arc tekrarı yapıyor.Daha önce de ilk shicisinde 3-4 kere öldü dirildi başkahraman kontenjanından yırttı sonunda dövdü,gene aynı şekilde olacaktır.
Bu herifte kral haki gerekliyse aslında şöyle bi karakral gibi biriyle luffy araya alıp dövseler güzel olurdu,sonuçta bu herif döv döv bitmiyoki belkide luffy baya bi dövdü yorgunluktan düştü dayak yediğinden değil.
Zaten bu kadar geleceği gör gözlem hakisi var zırhlanma,yeni kral hakili teknik vs daha ne yapsın bu luffy,bu kadar teknikle de dayak yiyosa hala ne zaman kk olacak bu herif.
En güzeli herifi döv döv bitmiyosa bi yere hapsetmektir apocalypse te ölümsüz dövülmez mutanttı adamı zamana hapsettiler kurtuldular yoksa o iş zordu,bu zaman olaylarını oda bu yüzden yazmış olmasın,geçmişe sıkıştırsalar güzel temiz kurtulurlardı.
 
güzel bölümdü, keşke zeusu o kadar çizene kadar kaido'Nun luffy'i nasıl dövdüğünü gösterseydi. Kaidou gene farkını ortaya koymuş. Muhtemelen Luffy BM'nin yanına düşer ayılınca kidd ile ikisi BM'yi ilk olarak indirirler Kaido'ya yol yapılmış olur.
 
Bm nin yanımı? Çatı dan düşmüyor Luffy.
iki senaryo var ya luffy hemen ayılacak, elini uzatıp geri gelecek. Ki bu bölümden sonra böyle olması hayal kırıklığı olur. Ya da biri luffy'i yakalayacak ve kendine getirecek ortalığa geri salacak. Ki şu aşamada tekrar kaido ile dövüşmesinin bir mantığı yok gibi.
 
Ulan iki bölüm sonra unutulacak Zeus'a tüm bölümü ayırırken yıllardır beklenti oluşturduğun dövüşü off panel geçiştiriyorsun ya, bundan sonra OP dibi görse(satış anlamında) ya da batsa falan gram üzülmem ya. Hatta sevinirim bile. Oda'nın hak ettiği şey de bu zaten. Umarım daha çok Kimetsu No Yaiba lar görürüz...
Zeus Yunan Mitolojisinde Yıldırım Tanrısı olarak geçiyor. Burada Big Mom'un Hera'ya, Zeus'u ye çok daha güçlü olacaksın demesi Homieslerin de güçlenebildiğini gösterir. Zeus'un buradan çok sağlam güç alacağı anlaşılıyor. Bu bölüm Zeus'u bu kadar gözümüze soktuysa iki sebepledir. Birincisi Zeus'un Nami'ye yaptığı katkı dolayısıyla hüzünlü bir veda, diğeri de Zeus'un çok sağlam bir güç elde edeceği anlamına gelir ki bence ikincisi daha makul geliyor. Zeus, Nami'ye geri dönecektir daha omurgalı olarak.

Luffy vs Kaido savaşını bize niye off panel verdiğini önce bende düşündüm ama sonrasında hak vermeye başladım Oda'ya. Akazaya Dokuzlusu'yla güzel bir dövüş verdi ve aldığı onca hasara rağmen ayağa kalktı. Sonrasında yeni nesilin en tehlikeli beş Korsanıyla kapıştı onlarında verdiği hiçbir hasar etki etmemiş bunu gördük. Luffy'yle teke tek bir mücadeleye başladılar ama 1011. Bölümdeki panellere bakarsan Luffy'nin ciddi zorlandığını anlarsın. Neden off panel verdi dersen Oda bize henüz Kaido'nun nasıl yenileceğinin yolunu yapmadı ve Luffy'nin ne kadar mücadele ettiğini ve ne şekilde yenildiğini göstermedi yani aklımızda bazı zoru işaretleri kaldı. Acaba yine Gear 4 formuna girdi de hakisi mi bitti? Kaido o ara mı dövdü? Luffy'nin saldırıları etki etti mi etmedi mi? Bunları bize o an için gösterseydi ve Luffy aşağıya düşseydi sonraki gelişinde vereceği mücadeleyi izlemek heyecanlı olmayabilirdi. Off panelle burayı geçiştirdi çünkü halen Luffy birebirde yenecek seviye değil. Bunun için Yamato'nun belli ki bir şey yapması lazım ve Luffy'nin düştükten sonra bir süre dinlenip yeni bir seviyeyle Kaido'nun karşısına çıkması lazım. Ben halen Luffy'nin meyve uyanışı yapacağını düşünüyorum. Karşısındaki kişi en güçlü Mistik Zoan'ı yemiş biri. Luffy'nin bu dövüşü alması imkansıza yakın. Çünkü adam haki temelli değil meyve ağırlıklı dövüşüyor. Hakisini saldırılarında daha az kullandığı için daha uzun süre hakisi dayanıyor. Arka arkaya iki adada Luffy meyve uyanışı açmış Doffy ve Katakuri'yle kapıştı burada bir meyve uyanışı göstereceğini düşünüyorum. Aynı şekilde Zoro'nun da burada kılıç karartması mevzusu söz konusu.

Oda daha fazla satışların düşmesine göz yumamaz. Artık okuyucuları coşturmak adına tayfaya power up dayayacak.
 
Ölmeleri lazım bence. Sonsuza kadar yaşamaları saçma olur.Yaşlandıklarını da sanmıyorum
Harry Potter serisindeki Voldemort gibi hortkuluk yapmış olmasın Big Mom kendisine. O yüzden ölmüyor olabilir belki de! Zeus'a nasıl kızdı, "ruhumun bir parçasıyla gidebileceğini mi sandın" diye.
 
Bu luffy nin bayılması demek serinin uzatılması demek
Oda bu seriyi 5 yılda mı bitirecek
Yılbaşından beri sadece 13 bölüm çıktı
Millet 5 yıl mevzusunu yanlış anladı bence. Wano'yu 5 yılda bitireceğim demek istedi herhalde. 2018'den beri Wano'dayız 2021'in yarısına geldik, yaşanan olaylara bakılırsa daha 2023'e kadar uzayacak gibi duruyor.
 
O değilde Luffy komple adadan düşüyor yav.Nereye kimin yanına düşecek acaba merak ediyorum.Yada düşmeyecek mi yoksa onu havada tutup kurtarabilecek bi Sanji bi Momo var.
 
Bölüme iyi dedim ama az önce aklıma geldi: Big Mom WCI Arc'ta Jinbei'ye karşı kullandığı Ruh Pokus'u isimli tekniğini kullansa ortada ne Nami kalır ne Usopp kalır ne Tama kalır ne şu ne de bu kalır ama öz oğlunun ruhunu çeken Big Mom, Nami'nin ruhunu çekmiyor ne hikmetse. Muazzam bir karakter tasarımı.

Ayrıca;
Luffy tüm haki türlerini geliştirdi ve meyve uyanışı hariç alabileceği bir güç artışı yok(varsa, bilgilendirirseniz sevinirim). Luffy diyelim ki uyandırdı meyvesini: Haki türlerini üst düzeyde kullanmaya yeni başlayan Luffy'nin meyvesini uyandırmış olması, yılların Kaido'sunu yenmeye yeter mi sizce? Son bölümle beraber Kaido, daha uzun süre dövüşürüm der gibi duruyor ve Ashura'nın açtığı yaraya bakıp izi kalacak gibi, gurur duyabilirsin demiş biri bu adam ama bu bölümle beraber Luffy'nin bilinci 3. kez kapanmış olsa da Luffy'nin Kaido'yu yeneceğini biliyoruz ama Kaido, hiç de içe sinmeyen bir şekilde devrilecek gibi. Bölüme de iyi dedik ama gidişat hiç iyi değil.
Big Mom oğlunun ruhunu çektiği sahnede açlık krizine giriyor. Şu anda bilinci yerinde saldırmayı tercih ediyor.

Luffy'nin haki seviyelerinde Kenbonshoku ve Busoshoku hakide daha iyi bir hale gelmiş olsada henüz tam hakim değil. Luffy'nin meyve uyanışı yapmadı lazım. Ayrıca Kaido'nun elindeki Kanabo'yu bir şekilde aaf dışı bırakması lazım hayvan gibi savuruyor. Kanabo'su varken Luffy aşırı zorlanıyor. Yumruk yumruğa bir dövüş olmasını bekliyoruz o zaman Kaido'nun ve Luffy'nin dövüşü başlayacak. Luffy'le dalga geçmeye çalışan büyük hata eder. Dövüştüğü kişi en güçlü Yonkou olarak geçiyor, onu da bir yana bırak adamın Zoan meyvesi sayesinde bedeni bir zırh görevi görüyor. Onu da bir yana bırak, Luffy yumruklarıyla, Kaido ise Kanabo ile saldırıyor. Luffy'nin şu ana kadar bile çok iyi dövüştüğünü düşünüyorum. Uyanış açması halinde çok daha güçlü olacağını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık