Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Büyük Aşkınız Nasıldı

Zamanında liseye yatılılı gidecekken bizim şehirden bir kız da aynı liseye gidiyormuş bir üst dönem olarak. O da annemin yakın arkadaşının oğlunun sınıf arkadaşı mı neymiş. Annem tanışmış o kızla gitmek istediğim liseyle alakalı bilgi almış. Neyse bana da anlattı ondan duyduklarını türbanlı bir kızdı falan dedi. Öyle deyince ön yargıdan dolayı(duyar sahibi arkadaşlar vurmayın sadece 14 yaşındaydım) Usopp'un Shiroshi'nin iri olduğunu duymasının akabinde Shiroshi'yi iri çirkin bir kız olarak düşünmesi gibi tombul ortalama birisi olarak hayal (tabi öyle bir genelleme anlamsız da işte öylr hissettim diyelim) ettim.

Neyse okula geldim ve orada tanıştık, o zamanlar lisede türban yasağı vardı saçları da açıktı gördüğüm anda içimde bir şeyler uyandı. Tepemden aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldu. Sürekli onu düşünmeye başladım. Hatta bazen akşamları yurttan çıkıp rastgele dolanırdım sırf onu görebilmek için. Ama üst dönemden bir kızdı ve devrecilik vardı bizde. Alt dönem oğlanın üst dönem kızla çıkması görülmüş değildi. Hatta duyulsa öyle dayak bile yiyebilirdim(gerçi bu abartı) ama işte prensese aşık olmuş köylü gibiydik. Ayrıca ilk sefer de bayramda birlikte dönsünler dedi ve öyle birlikte yan yana seyahat ettik.


O seyahat sırasında kıza açıldım, kimseye söyleme ama ben de seni seviyorum dedi ve şok oldum. Sonrasında akşamları yurttan çıkıp gizlice buluşmaya başladık. Şuanda yanımda bana gene mi o foruma giriyor....


Şaka la şaka.... Birlikte gittiğimiz kısmı gerçek. Ama o zamanlar tırnak yeme alışkanlığım vardı. Bir ara tırnağımı yerken bir soru sormuş, döndüğümde de parmağımı alal acele çekince salyam ip gibi akmıştı. Görmezden geldi. Tıpkı Zoro=Luffy diyen Zorocular gibi zorlayarak görmemiştir, önemsememiştir diye düşünmek istedim ama sonrasında kız salyasını akıttı ıyy diye konuşmuş arkamdan alşedplddpdpfpflflfş. Konuşur tabi :D


Neyse zamanla etkisi azaldı şuan umrumda değil evlense şahit olurum, bama gelse teklif etse İslamcı birisisin(ilahiyat okudu) ayrı dünyaların insanlarıyız derim. Atayiz olsa açılsa saçılsa o çok eskidendi ama fena değilsin bir süre birbirimizi tanıyalım önce gerçek ilişki için derim. Öyle.
Abi hikayenden çok kaç yaşında olduğuna taktım kafayı şu an :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık